May 21, 2024

Comunicat de presa Primaria Floresti// Termene reduse la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei Floresti

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei Florești, care își are sediul în cadrul Primăriei Florești (parter, dreapta) vine în întâmpinarea cetățenilor și reduce termenele de eliberare ale actelor de identitate.

Astfel, prin Dispoziția primarului Horia Petru Șulea, termenul de soluționare a cererilor pentru eliberarea unui act de identitate a fost redus la 10 zile lucrătoare, iar termenul de soluționare a vizei de reședință a fost redus la 5 zile lucrătoare. În mod normal, termenul de soluționare a cererilor pentru eliberarea unui act de identitate era de până la 30 de zile lucrătoare.

Pentru situații deosebite și justificate (cum ar fi motive medicale, deplasări de urgență pentru susținerea unor examene sau concursuri, efectuarea unor operațiuni notariale etc) termenul de soluționare pentru cărțile de identitate și a vizei de reședință este de 5 zile lucrătoare.

Orarul cu publicul al Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei Florești este următorul:

Luni, Marți, Miercuri: 8.30 – 14.00
Joi: 13.00-18.00
Vineri – nu este program cu publicul 
Actele necesare eliberării cărților de identitate sau pentru diferite operațiuni de stare civilă se găsesc pe site-ul Primăriei Florești.

Formularele necesare se găsesc în holul SPCLEP Florești.