April 15, 2024

Drumul Floresti-Manastirea Tauti va intra in reparatii, iar C.J. Cluj nu va mai elibera PUZ-uri dupa finalizarea lucrarilor. Vezi comunicatul!

Consiliul Județean Cluj anunță că în cursul anului 2019 vor începe lucrările de modernizare / întreținere a sectoarelor de drum județean aferente DJ 105L (Florești – Mănăstirea Tăuți) și DJ 107 M (Luna de Sus – Băișoara).

În acest sens, Consiliul Județean Cluj informează persoanele juridice și fizice care doresc să execute lucrări în zona drumurilor județene menționate anterior (amplasarea de utilități, branșamente sau extinderi de conducte, linii electrice sau de telecomunicații, alte instalații) că timp de 5 ani de la finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului județean și 2 ani de la terminarea lucrărilor de întreținere cu covoare asfaltice, nu se vor mai emite de către Consiliul Județean Cluj autorizații pentru execuția de lucrări în zona drumului respective. 

Astfel, Consiliul Județean Cluj solicită cetățenilor și persoanelor juridice, ca în cazul în care au în plan astfel de lucrări ele să fie aduse la cunoștința Consiliului Județean Cluj și să fie executate înaintea finalizării lucrărilor la drumurile județene menționate anterior.