April 12, 2024

Cluj-Est// Accident pe Centura Apahida. Doua persoane au fost transportate la UPU Cluj

Un accident rutier a avut loc in aceasta dupa-amiaza pe centura Apahida/DN Varianta Ocolitoare Cluj Nord Est, in zona Emerson, soldat cu doua persoane ranite.

“Conform primelor informații, un conducător auto de 47 de ani, din jud. Satu Mare, sat Doba, la efectuarea unui viraj la stânga spre un drum local, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui auto condus din sens opus de către un sofer de 19 ani, din comuna Luna, intrand in coliziune cu acesta”, precizeaza IPJ Cluj.

“O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 14.10 ca urmare a unui eveniment rutier pe varianta estică de ocolire a municipiului.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe o parte în canalul de colectare a apelor pluviale de pe marginea părții carosabile.

Ocupanții autoturismelor erau ieșiți din acestea la sosirea echipajelor de intervenție.

Doi bărbați cu vârste de 19 și 47 de ani au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ și ai fost transportați la spital, conștienți și cooperanți”, precizeaza ISU Cluj.