June 16, 2024

Cetatenii vor putea transmite pe harta localitatii sesizari prin intermediul platformei CityPRO direct catre Primarie

0

Primariile vor putea face un nou pas important spre digitalizarea administratiei publice din Romania.

In cursul acestei luni se pregateste lansarea unei platforme online care va permite cetatenilor sa transmita sesizari catre primarie, cu posibilitatea de a fi pozitionate direct pe harta localitatii, in functie de categoria din care fac parte. De asemenea, va fi afisat statusul sesizarii public pe harta, pentru toate sesizarile deschise pana  in acel moment. Platforma va permite cetatenilor sa adauge fisiere si media la sesizarile transmise.

„CityPRO va facilita interactiunea dintre administratia publica si cetateni prin transparentizarea solicitarilor catre primarie, decizie ce va aduce mai multe beneficii atat cetatenilor, cat si primariilor. Printre avantaje se numara reducerea riscului de a nu primi un raspuns la solicitare si organizarea interna eficienta in solutionarea cererilor in functie de vechime si importanta. Pana la finalul acestui an, inteligenta artificiala va fi integrata in platforma CityPRO, atat pentru partea de administrare (Primarii), cat si pentru utilizatori (Cetateni), cu scopul de a usura utilizarea si a oferi rapoarte detaliate care sa ajute la intelegerea mai buna a nevoilor din comunitate”, a declarat Razvan Cazacu, fondator CityPRO.

Platforma va putea fi accesata de pe orice dispozitiv conectat la internet. Utilizatorul va trebui sa detina o adresa de email si/sau un numar de telefon valid.

Atat primariile cat si cetatenii vor putea solicita integrarea platformei CityPRO accesand www.citypro.ro,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *