June 16, 2024

În Cluj-Napoca, conform unei numărători paralele efectuate de un partid politic, Emil Boc conduce cu 45% , pe locul al doilea fiind Sabin Sărmaș, cu un remarcabil 30%.

Aceste rezultate se înregistreaza după numărarea voturilor din circa 40% din secțiile de votare, în 100 secții de votare din 184.

Primăria din orașul Huedin o să fie condusă în următorii patru ani de către Mircea Moroșan, după ce edilul a reușit să obțină cele mai multe voturi.

Liberalul a reușit să câștige alegerile din oraș cu 30,5% dintre voturi, la o diferență mică față de oponentul său de pe locul doi, Kudor Csaba de la ADU, care a adunat 26.72%, iar pe locul trei s-a clasat Antal Ștefan aparținând de UDMR, conform rezultatelor preliminarii.

Potrivit numărătorii paralele făcute de PSD, social-democrații clujeni au pierdut patru primării din județ, dar au câștigat alte șapte. Astfel, din primele informații, PSD Cluj a pierdut:

 • Cășeiu
 • Bobâlna
 • Apahida
 • Beliș.

Pe de altă parte, însă social-democrații au reușit să câștige alte șapte primării:

 • Mintiu Gherlii
 • Unguraș
 • Poieni
 • Călățele
 • Ploscoș
 • Vultureni
 • Geaca

Conform unei numărători paralele efectuate de un partid politic, actualul primar din Florești, Bogdan Pivariu, a câștigat detașat alegerile pentru funcția de primar, cu peste 55% din voturi, la acest moment.

La ora 2:30 mai erau de numărat voturile din cinci secții de votare. S-au numărat până la ora scrierii acestei știri voturile de la 19 secții de votare din totalul de 26. Bogdan Pivariu reușește astfel să câștige al doilea mandat consecutiv.

În cursă au mai fost Horaţiu Roşca Stănescu (PSD), Cătălin Adămuţă (AUR), Adrian Mic (AD), Flavius Dacian Udrea (USR), Radu Dan Boar (SOS România) și Traian Abrudan (Partidul Verde).

În Apahida, conform numărătorii paralele efectuate de un partid politic, candidata PNL, viceprimarul Cristina Belce a reușit să câștige alegerile în fața actualului primar, Grigore Fati, susținut de PSD.

In competiție au mai fost fost Paul Cserei, din partea Alianței Dreapta Unită , Radu Păcurar, din partea AUR și candidata independentă Ilinca Crăciunaș.

Nicușor Dan a câștigat Primăria Capitalei

Nicușor Dan a câștigat un nou mandat la Primăria Capitalei. El a anunțat, în discursul său, că intenționează să declanșeze un referendum la nivel local, “pentru cum se vor împărți banii între Primăria Capitalei și primăriile de sector.” – citiți mai multe AICI.

Lia Olguța Vasilescu și-a anunțat victoria la Craiova

„Conform rezultatelor exit-poll de la ora 21, comandat de Jurnalul Olteniei, pe Craiova, am obținut scorul de 65,32 la sută pentru funcția de primar, iar PSD are 61,02 la sută la Consiliul local. Mulțumesc tuturor craiovenilor care mi-au acordat astăzi votul și echipei de militanți care m-a ajutat în campanie! Rămânem concentrați până la numărarea finală în secțiile de vot!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu. – citiți mai multe AICI.

Dominic Fritz anunță că a câștigat la Timișoara

”Dragi prieteni, ce a fost acum o oră, doar nişte zvonuri, acuma este o certitudine, Alianţa Timişoara Unită a câştigat Timişoara. După numărătoarea noastră paralelă, avem deocamdată, din 207 secţii, 45 de secţii cu rezultate pentru primar, deci cam un sfert din secţii avem rezultate şi după aceste rezultate, Dominic Fritz a câştigat 49 la sută şi Nicolae Robu a câştigat 35 la sută”, a declarat Dominic Fritz. – citiți mai multe AICI.

George Scripcaru (PNL) a câștigat Primăria Brașovului

George Scripcaru (PNL) câştigă Primăria Braşovului, devansându-l pe actualul primar, Allen Coliban.

În Municipiul Braşov, dupa centralizarea a 88.7% din cele 112.322 de voturi exprimate, pe primul loc e Scripcaru cu un scor de 48% (46.539 voturi).

Pe locul al doilea este Allen Coliban 43,5% (42.138 voturi)

Un nou mandat pentru primarul din Bacău

Candidatul Dreptei Unite la Primăria Municipiului Bacău, Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu, a câștigat un nou mandat, conform numărătorilor paralele efectuate de partidele politice, scrie Ziarul de Bacău. – citiți mai multe AICI

Cătălin Bibarț câștigă din nou primăria Aradului

Actualul primar al municipiului Arad, Călin Bibarţ (PNL), ar fi câştigat un nou mandat, potrivit numărătorii paralele a voturilor care este în curs de desfăşurare la sediul liberalilor. – citiți mai multe AICI.

Adrian Niță a câștigat primăria Piatra-Neamț „la câteva sute de voturi”

Primarul liberal al municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea, şi-a recunoscut înfrângerea “la câteva sute de voturi” în faţa contracandidatului PSD, Adrian Niţă. – cițiti mai multe AICI.

Constantin Toma, primar pentru a treia oară în Buzău

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma (PSD), a câştigat detaşat al treilea mandat, el având peste 60% din voturi, conform numărătorii paralele parţiale a PSD. – citiți mai multe AICI.

Candidatul independent Mihai Polițeanu, noul primar al Ploieștiului

Mihai Poliţeanu, deputat ales pe listele USR în 2020 şi candidat independent pentru Primăria Ploieşti, îşi asumă victoria la alegerile din municipiul reşedinţă a judeţului Prahova. – citiți mai multe AICI.

Mihai Chirica a câștigat încă un mandat la Primăria Iași

Mihai Chirica, actualul edil din Iași, a câștigat un nou mandat la primăria municipiului, după alegerile locale, obținând 33% dintre voturi. – citiți mai multe AICI.

Vergil Chiţac câştigă un nou mandat de primar al Constanţei

Primarul liberal al Constanţei, Vergil Chiţac, a câştigat un nou mandat de primar al municipiului, iar Partidul Naţional Liberal câştigă preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa prin Florin Mitroi, fostul primar de la Valu lui Traian. – citiți mai multe AICI.

PSD a câştigat Consiliul Judeţean şi în 53 dintre cele 89 de localităţi, în Vâlcea

PSD a câştigat alegerile la nivelul judeţului Vâlcea, obţinând victorii la Consiliul Judeţean şi în 53 dintre cele 89 de localităţi, potrivit numărătorii paralele efectuate de partidele politice.

Astfel, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, social-democratul Constantin Rădulescu, câştigă detaşat cel de-al treilea mandat, iar în municipiul reşedinţă actualul primar, fostul ecologist Mircia Gutău, candidat la aceste alegeri din partea PSD, a obţinut cel de-al cincilea mandat.

Daniel Cristian Stan (PSD) a fost reales primar în Târgoviște

Primarul din Târgovişte, Daniel Cristian Stan, candidat din partea PSD pentru un nou mandat, anunţă că a fost reales în funcţie.

“Mulţumesc pentru susţinerea fantastică! Nu am cuvinte să îmi exprim recunoştinţa! Continuăm împreună! Târgovişte!”, a transmis Daniel Cristian Stan, pe Facebook.

PNL Sibiu a câştigat alegerile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean

Filiala PNL Sibiu anunţă că a câştigat alegerile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean, Daniela Cîmpean fiind aleasă pentru al treilea mandat.

Preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, încă un mandat în fruntea instituţiei

Candidatul PNL la Primăria Tulcea, actualul edil Ilie Ştefan, conduce după numărătoarea parţială a voturilor, cu patru procente, în faţa principalului săi contracandidat de la PSD. De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a câştigat un nou mandat în fruntea instituţiei, din partea PSD, el având un avans de zece procente faţă de candidatul PNL.

Viorel Marian Dragomir a câştigat un nou mandat în Brăila

Primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir a câştigat un nou mandat. De asemenea, preşedintele CJ Brăila, Francisk-Iulian Chiriac a câştigat un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean. – citiți mai multe AICI.

Gabriel Pleşa câştigă un nou mandat în Alba Iulia

Actualul edil al municipiului Alba Iulia Gabriel Pleşa (PNL) câştigă un nou mandat la Primărie, conform rezultatelor parţiale.

După numărare a 89% din voturi, cursa pentru Primăria Alba Iulia mărie este câştigată de Gabriel Pleşa de la PNL cu 49% din voturi (10.315 voturi). – citiți mai multe AICI.

Doru Dăncuș a câștigat mandatul de primar pentru Baia Mare

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare, Doru Dăncuş, viceprimar cu atribuţii de primar interimar, a anunţat, luni, pe pagina sa de socializare că a câştigat alegerile locale. – citiți mai multe AICI.

Alianţa PSD-PNL are peste 50% din voturile pentru CJ Ilfov

La CJ Ilfov, dupa numărarea a 69% din cele 231.440 voturi, PSD-PNL are 57.6% (87.899 voturi).

Pe locul al doilea se situează Alianţa Dreapta Unită 19,3% (29.462 voturi), urmată de AUR 12.7% (19,354 voturi).

Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Ilfov, actualul preşedinte de CJ Hubert Thuma -are 59% (92.287 voturi).

Ionel Dancă, candidat al Alianţei Dreapta Unită are un scor de 19.9% (30.884 voturi).

Ce spune Marcel Ciolacu după ce Gabriela Firea a pierdut lupta la Capitală

Președintele PSD a declarat, duminică seara, după publicarea rezultatelor exit-poll pentru alegerile locale și europarlamentare, că formațiunea sa politică a obținut un scor mai bun decât în 2020. „Scorul de la Primăria Capitalei este o lecție de democrație”, a mai spus Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *