April 15, 2024

Campania liberala de strangere de semnaturi pentru Construirea Spitalului Regional a ajuns “acasa”, in Floresti!

In urma cu doua saptamani, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, alaturi de catre europarlamentarul liberal Daniel Buda si presedintele C.J Cluj, Alin Tise, au demarat campania de strangere de semnaturi pentru demararea Construirii Spitalului Regional de Urgenta in Floresti, cu prioritate din fonduri europene.

“Pentru că Guvernul PSD-ALDE a decis să amâne construirea Spitalului Regional de Urgenţă Floresti, Partidul Naţional Liberal Cluj a demarat începând de astăzi (vineri, 23 noiembrie) o campanie de strângere de semnături la nivelul întregului judeţ. Prin această iniţiativă solicităm actualului Guvernsă deblocheze fondurile europene alocate de Comisia Europeană astfel încât, acest proiect de importanţă regională şi naţională să fie concretizat. Clujenii şi ardelenii au dreptul la sănătate şi la un spital ultramodern şi european.

Îi invităm aşadar pe toţi cetăţenii să susţină iniţiativa PNL Cluj şi să semneze pentru ca acest spital să fie construit cu prioritate din fondurile europene. Semnăturile strânse în cadrul campaniei vor fi depuse la Guvernul României.

Spitalul Regional de Urgenţă reprezintă o ”rană deschisă” a Clujului, la propriu şi la figurat. Mor oameni cu zile din cauza faptului că acest spital nu se realizează. Am făcut tot ce a fost necesar pentru a avea terenul disponibil pentru spital. Mai trebuie ca Guvernul să folosească banii europeni şi să construiască spitalul. Sunt convins că semnăturile clujenilor vor determina guvernanţii de la Bucureşti să înceapă lucrările la Spitalul Regional de Urgenţă”, se arata in comunicatul remis publicitatii de catre organizatia judeteana PNL Cluj, respectiv in declaratia primarului Emil Boc.

Astazi, campania de semnaturi a ajuns si in Floresti. “Mini-caravana” liberala a fost condusa de catre deputatul Adrian Oros si viceprimarul Bogdan Pivariu.

“Am demarat si in Floresti actiunea de strangere de semnaturi pentru construirea spitalului regional de urgenta in Floresti, jud Cluj, din fonduri europene! Fondurile europene sunt o sansa pentru sanatatea noastra! Cu totii avem dreptul la sanatate!”, a declarat viceprimarul Bogdan Pivariu pe pagina personala de facebook.