Sat. Jan 28th, 2023

BREAKING// Floresti – Coeficientul infectarilor cu COVID-19 este de 3,22 la mia de locuitori. Vezi tabelul cu rata incidentei pe localitati!

Potrivit unui raport intocmit de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, a ajuns la 3,22 in Floresti, 3,02 Cluj-Napoca, 3,01 Gherla, 2,69 Dej. In Turda, rata de incidenta este de doar 0,84(!)

Foto arhiva – Parc Poligon Floresti

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgentă se va reuni maine, marti 20 octombrie, pentru a decide ce masuri se vor lua.

In aceasta seara, prefectul Mircea Abrudean a declarat:

“Mâine vom analiza în CJSU toate aspectele. Avem un numar foarte mare de studenți în Cluj-Napoca, precum și alte persoane care activează aici și nu sunt înregistrate în evidențe. Vedem cum evolueaza cifrele mâine și luăm deciziile care se impun cu siguranță.

Practic măsurile presupun – trecerea pe scenariul 3 la unități de învățământ preuniversitar, masca obligatorie în toate spatiile deschise, închiderea restaurantelor și cafenelelor la interior (rămân terasele și delivery sau take away), închiderea activităților de jocuri de noroc si închiderea programului cu publicul pt cinematografe și instituțiile de cultură. Avem la dispoziție 48 ore de la depășirea unui prag de incidenta pentru a lua masuri.”

Vezi Tabel – Rata Incidenței la Cluj, pe localitati

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11