May 23, 2024

Agentia pentru Protectia Mediului intentioneaza sa reautorizeze pentru a treia oara Ferma de Pui din Floresti. Decizia poate fi atacata in termen de 30 de zile!

Conducerea Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj intentioneaza sa emita o noua autorizatie integrata de mediu pentru functionarea Fermei de Pui Floresti, iar primarul Horia Sulea le cere locuitorilor sa ia atitudine.

In fapt, aceasta a fost emisa, dar poate fi atacata in termen de 30 de zile. Dupa expirarea acestui termen autorizatia produce efecte juridice si activitatea fermei poate fi reluata!!!

 

Din ciclul noaptea ca hoții, Agenția pentru Protecția Mediului Cluj a decis că va emite autorizația integrată de mediu pentru ferma de pui din Florești. Culmea ironiei, la baza deciziei a stat garantarea îndeplinirii condițiilor de protecție a aerului, apei și solului. 

APM încă nu a eliberat efectiv autorizația de mediu! Acest lucru se va întâmpla în termen de 30 de zile (din 4 aprilie 2017) dacă nu vor fi semnalate obiecții fundamentate din partea celor interesați.

Aceste obiecții se trimit la APM Cluj Napoca, Calea Dorobanților 99, bl. 9b, la fax 0264-410716, pe mailoffice@apmcj.anpm.ro.

Primăria Florești, alături de alte instituții, lucrează deja la un amplu material, obiecții fundamentate împotriva eliberării Autorizației.

Oricum, chiar dacă Autorizația va fi eliberată, Primăria Florești o va ataca in Instanță”, a declarat primarul Horia Șulea.