July 20, 2024

Imobilizat de politisti si internat la Psihiatrie dupa ce a distrus oglinzile unor autoturisme. S-a intamplat in Floresti, pe strada Florilor!

Polițiștii Sectiei 6 Poliție Rurală Florești au reținut in cursul serii de sâmbata un bărbat care a distrus oglinzile unor mașini parcate pe strada Florilor, în apropierea Farmaciei Arlanda.


La data de 8 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a distrus oglinzile retrovizoare ale unor autoturisme parcate pe strada Florilor, din Florești”, informează IPJ Cluj.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au identificat, în scara unui imobil din zonă, un bărbat, de 29 de ani, din Florești, bănuit de distrugerea autovehiculelor.

Acesta se manifesta violent, motiv pentru care a fost imobilizat și transportat la Clinica de Psihiatrie, unde a fost internat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de Codul penal, fiind constatate avarii la 4 autoturisme.