June 9, 2023

Grigore Craciun (director ANPM Cluj): “Am decis reautorizarea fermei, insa timp de 30 de zile asteptam sesizari din partea florestenilor, care au inceput deja sa vina!”

Directorului ANPM Cluj, dejeanul Grigore Craciun, care a decis pe data de 4 aprilie sa emita o noua autorizatie integrata de mediu pentru Ferma de Pui Floresti.

Grigore Craciun a emis o noua autorizatie de mediu integrata, dar aceasta isi va produce efecte juridice abia dupa 30 de zile de la data emiterii/4 APRILIE.

In acest timp, in opinia noastra, FLORESTENII au OBLIGATIA de a se OPUNE REAUTORIZARII FERMEI.

 

 

 

(Clic pe foto pentru marire)

Ultima zi este 3 MAI!

Pe site-ul ANPM se mentioneaza ca ferma de pui Bravinvest va primi autorizatie integrata de mediu. Proprietarii fermei au dreptul prin aceasta autorizatie sa populeze cele 8 hale cu maxim 22.000 de pui per hala.

Declaratia lui Grigore Craciun pentru Transilvania Reporter:

“Decizia a fost trimisă fermei, aceasta nu înseamnă că activitatea se reia imediat. Ci acum aşteptăm sesizările, deja au început să vină, termenul este de 30 de zile. Apoi analizăm sesizările primite şi abia apoi se ia decizia finală.”

P.S. Astept cu interes reactia consilierului local PSD – Doru Dionisie Matei, campionul abtinerilor si al voturilor contra la 90% dintre Proiectele de Hotarari supuse dezbaterilor C.L. Floresti! Locuieste in apropierea FERMEI!

C.S.