May 21, 2024

Accident mortal pe DN1, in afara localitatii Capusu Mare

Un grav accident de circulatie avut loc in dimineata zilei de sambata, 3 august, pe DN1, in afara localitatii Capusu Mare. Un autoturism s-a lovit frontal de un TIR. Soferul autoturismul a decedat pe loc.

“În data de 03.08.2019, ora 09:01 pe DN1 E60 la km. 500+400m, în afara localității Căpușu Mare, a avut loc un accident rutier grav, între un autoturism și un TIR, soldat cu decesul unei persoane. Cauza producerii: intrare pe contrasens a autoturismului. Victima este conducătorul autoturismului, de 32 ani din com. Gilau, jud. Cluj.”, au comunicat reprezentantii IPJ Cluj.

“O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier care s-a produs pe raza localității Căpușu Mare, în jurul orei 9.10. Un bărbat, de cca 30 de, ani a decedat ca urmare a traumatismelor grave suferite, medici sosiți de urgență la locul evenimentului au declarat pe loc decesul acestuia. Pompierii au acționat pentru a putea scoate trupul bărbatului din autoturism și pentru a asigura măsurile de prevenire ca urmare a scurgerilor de carburanți înregistrate. La locul evenimentului pompierii au găsit un autotren ieșit în afara părții carosabile, într-o curte a unui operator economic și două autoturisme avariate, dintre care unul se afla în curtea operatorului economic”, potrivit ISU Cluj