May 23, 2024

Zona de drum Tăuțiului-Răzoare-Vivo până în DN1 va fi reabilitată. Vom avea 2 benzi pe sens, trotuare pe ambele părți, banda dedicată special autobuzelor și bicicletelor

Primarul Florestiului, Bogdan Pivariu, a anuntat un proiect important pentru rezolvarea traficului din Florești

Un nou proiect important pentru rezolvarea traficului din Florești prinde formă prin semnarea, azi, a protocolului de colaborare cu C.N.A.I.R.
Zona de drum Tăuțiului-Răzoare-Vivo până în DN1 va fi reabilitată.
Vom avea 2 benzi pe sens, trotuare pe ambele părți, banda dedicată special autobuzelor și bicicletelor.
În baza acestui protocol, C.N.A.I.R. va face exproprierile necesare proiectului și va depune cererea de finanțare, urmând ca lucrarea să fie realizată de către Primăria Florești.
Acest segment de drum care va face joncțiunea cu Centura Metropolitană în zona Centrului Comercial Vivo, împreună cu segmentul de drum al DN1 (zona Spitalului Regional de Urgență), care deja intră în lărgire la 3 benzi pe sens (una dedicată transportului în comun), vin să consolideze proiectul pentru rezolvarea traficului în Florești.
Facem încă un pas pentru a avea o bandă dedicată exclusiv transportului în comun în întreg Floreștiul.
Aceste tipuri de investiții au avut nevoie de o durată importantă de timp pentru a fi pregătite.
Mulțumesc domnului Ministru Sorin Grindeanu și domnului Director General al C.N.A.I.R, Cristian Pistol, pentru susținerea pe care ne-o acordă în implementarea acestor proiecte vitale pentru Zona Metropolitană Cluj-Napoca. a declarat Bogdan Pivariu pe pagina s-a de facebook