April 24, 2024

WonderPuck// Festivalul internațional stradal pentru copii și familie revine cu cea de-a treia ediție. Vezi programul!

Artisti din noua (9) tari si-au anuntat participarea la cea de-a treia editie a Festivalului stradal WonderPuck va marca, intre 13 și 15 septembrie 2019, inceputul stagiunii 2019-2020 la Teatrul de Papusi „Puck”.

In acest an, festivalul se va desfasura in doua piete din centrul orasului si in curtea castelului Bánffy, de la Bontida.

In total, la WonderPuck 2019 se vor pune in scena 40 de spectacole, cateva dintre acestea dedicate si parintilor!

Nu vor lipsi momentele de acrobatie, stand-up comedy si muzica.

Deschiderea oficiala a WonderPuck 2019 va avea loc vineri, 13 septembrie 2019, de la ora 16.00, in Piata Unirii.

Punctul culminant al editiei a treia a WonderPuck va fi un spectacol urias – „Jack si vrejul de fasole”, al Teatrului „Ion Creanga” ( in Piata Unirii sambata, 14 septembrie), de la ora 20, urmat ce la ora 21.30 de „Aripi Colorate”, sustinut de trupa Close Act Theatre din Olanda, una dintre cele mai importante din Europa.

Ca în fiecare an, WonderPuck va avea o tombola magica pentru copiii care vin la festival cu costume sau masti de carnaval sau, in acest an, cu papusi mesterite de ei, din materiale reciclate.

Tombola e deja o tradiție la WonderPuck, iar anul acesta o continuăm și așteptăm copiii cu vârste de până la 14 ani să participe!
 Cum participi?
📍 Te înscrii la tombolă completând talonul și depunându-l în urma din Piața Unirii, de vineri, până sâmbătă la ora 19:00
📍 Sâmbătă, la ora 19:30, participanții trebuie să fie prezenți în Piața Unirii fie costumați de carnaval, fie pictați cu pictură de tip facepainting, fie având asupra lor o păpușă confecționată din materiale reciclabile.

 Ce poți câștiga?
📍 Premiul Turkish Airlines: Bilete de avion pentru întreaga familie, oferite de Turkish Airlines pe ruta Cluj-Istambul și retur
📍 Premiul EXIMTUR: Sejur de 7 nopți pe litoralul Mării Negre, în Bulgaria, oferit de EXIMTUR
📍 Premiul Lions: 15 ghiozdane complet echipate, oferite de Cluburile Lions Cluj.