April 15, 2024

“Zilele Recoltei 2019″//Peste 200 de producători locali vor fi prezenti pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian. VEZI programul!

La această ediție a Zilelor Recoltei la Cluj-Napoca și-au anunțat prezența peste 200 de producători locali, care vor aduce la târg fructe și legume de sezon, conserve, dar și obiecte de artizanat.

Astfel, gospodinele vor avea ocazia să achiziționeze direct de la producători întreaga gamă de legume necesare preparării murăturilor sau zacuștilor, precum și fructe pentru a fi sigure că dulcețurile și compoturile nu vor lipsi din cămară.

(Clic pe foto pentruimagine marita)

Amatorii de must vor putea asista la producerea acestuia în mustăria tradițională, iar gurmanzii vor putea alege între preparate la grătar, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, brânzeturi și produse din carne preparate ca la mama acasă.

Evenimentul expozițional va fi completat de spectacole folclorice susținute de cei mai cunoscuți și apreciați artiști și ansambluri clujene, voia bună fiind astfel asigurată în fiecare zi.

Pentru copii sunt pregătite programe speciale, adaptate vârstei, precum și unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracții din Transilvania.