Vizitează Clujul cu un autobuz cu etaj deschis, ca la Viena și Budapesta. Vezi cât costă biletul!

După modelul Viena și Budapesta, puteți descoperi Clujul cu autobuzul turistic supraetajat „CLUJ CITY TOUR”.

autobuz deschis

Biletul costa 50 de lei de persoana, 80 pentru o pereche, si este ALL INCLUSIVE.

Pe Facebook, administratorii au scris: „Clujul este frumos, iar echipa CLUJ CITY TOUR va invita sa il admirati de la inaltimea unui autobuz etajat deschis. E un alt unghi de vedere, care va poate satisface din toate punctele de vedere. Turul este ghidat si puteti afla lucruri interesante despre oras; chiar si unele pe care nu le stiati :).

utobuzul pleaca sambata, la ora 11, de pe platoul Salii Sporturilor “Horea Demian”. Biletul costa 50 de lei de persoana, 80 pentru o pereche, si este ALL INCLUSIVE. La bord puteti degusta gratuit produse de panificatie si mezeluri (de la partenerii nostri PANEMAR si MARIFLOR Gherla), apa si sucuri racoritoare.

Rezervarile se fac pe Facebook/clujcitytour, pe emailul [email protected] sau la numarul de telefon 0726 360 780”.

Sursa si foto: clujcapitala.ro

1 thought on “Vizitează Clujul cu un autobuz cu etaj deschis, ca la Viena și Budapesta. Vezi cât costă biletul!

  1. numai la Cluj e posibil asemenea tarif, la Turda domnilor exista de mult timp asa ceva si e la un pret decent bilet de autobuz de oras, nu hotie ca la cluj. dar binenteles ca si aici faceti discriminare din nou, prin acest pret spuneti clar celor mai saraci voi nu aveti ce cauta aici. Oricum clujul a ajuns vai de el, comparativ cu alte orase, nu mai exista nimic atragator, totul e distrus de o politica tampita urmata de proasta organizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.