Sat. Dec 3rd, 2022

Vecinii nu ti-i alegi, ca si neamurile, insa te poti adresa Politie daca iti dau foc la tomberon!

Tomberonul Mini Marketului de pe strada Florilor nr.258 a luat foc aseara, iar proprietarii magazinului banuiesc ca piromanul ar fi cineva din blocul aflat in imediata apropiere.

cons local fl 25 august 2016 022

cons local fl 25 august 2016 013

Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Floresti a fost sesizat in cursul serii de ieri (n.red. orele 21.00) ca un tomberon a luat foc in spatele Mini Market Florilor 258.

cons local fl 25 august 2016 017

O autospeciala de pompieri si un echipaj de la Politia Locala s-au deplasat la locul incendiului, acesta fiind stins rapid cu ajutorul a doua stingatoare de mana.

 

Proprietarul magazinului le-a spus politistilor si pompierilor ca incendiul ar fi fost declansat de catre un vecin suparat ca nu-i permite acestuia sa-si depoziteze deseurile in tomberonul sau.

cons local fl 25 august 2016 016

“Interesant este ca nimeni din blocul situat la nr.258 nu a participat la stingerea incendiului si nici nu ne-a reclamat existenta acestuia. Incendiul a fost vazut de locatarii unor alte imobile si aflate la o distanta apreciabila. In tomberon nu se aflau decat cutii de carton si pet-uri de plastic. Tomberonul a ars in totalitate. I-am sugerat proprietaruli sa se adreseze Sectiei 6 Politie Rurala Floresti”, ne-a declarat Sorin Alexe – Sef  Serviciu SVSU Floresti

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11