June 23, 2024

Video si Imagini cu efectele incendiului de pe strada Porii, bloc nr. 162 (sc. 1-4)

Un numar de 9 apartamente, dintre care 7 in proportie de 100%, sunt afectate de incendiul care a izbucnit ieri dupa-amiaza la mansarda imobilului nr 162, sc. 2, de pe strada Porii. 

“Pompierii din cadrul Detasamentului nr 1. si 2  Cluj-Napoca au intervenit cu 7 autospeciale. Flacarile s-au manifestat generalizat si au cuprins acoperisul imobilului, care era format si din elemente din lemn. Deasemenea, vantul a favorizat propagarea flacarilor. Acestea s-aiu manifestat pe o suprafata de aproximativ 400 mp si au distrus complet sapte apartamente, iar alte doua sunt afectate in proportie de 50%. Nu au existat victime. Ulterior, o femeie in varsta de 43 ani a suferit un ataca de panica si a fost consultata de echipajul SMURD., fara a fi transportata la spital. Misiunea pompierilor s-a incheiat in jurul orei 18.00. O comisie special intocmita va stabili cauza de la care a pornit incendiul”, se arata in comunicatul ISU Cluj.

Locatarii imobilului de pe strada Porii, nr. 162, sc.1-4, au fost evacuati aseara.

O parte dintre acestia au innoptat la pensiunile “AS” si “Casa Zanelor”, in urma diligentelor facute de catre administratia locala.

Primarul a transmis ca a fost finalizata lista celor care au nevoie de cazare pentru mai multe zile, iar impreuna cu specialistii ISU Cluj va fi facuta o evaluare pentru limitarea efectelor dezastrului.

In aceasta dimineata, mai multi pompieri au continuat lucrarile de indepartare a efectelor incendiului, accesul in apartamente fiindu-le interzis proprietarilor.

O echipa de stiri de la un post de televiziune a incercat sa intre in apartamentele afectate de incendiu, insa a fost oprita de catre agentii Politiei Locale Floresti.

Toate apartamentele imobilului au fost debransate temporar de la de la gaz si energie electrica.

Galerie Foto