May 23, 2024

UCRAINA/ A 44-a zi de război/ BREAKING – Rușii au bombardat gara din Kramatorsk unde erau mii de civili. Cel puțin 30 de oameni au murit

Situația din Borodianka, oraș preluat recent de ucraineni de la ruși,  este “mult mai îngrozitoare” decât în ​​Bucha, a spus președintele Ucrainei Volodimir Zelenski. Sunt mai multe victime, dar fiecare crimă va fi rezolvată și fiecare călău va fi găsit, a declarat liderul de la Kiev. Potrivit procurorului general al Ucrainei, ieri în Borodianka au fost găsite 26 de cadavre sub ruinele a două clădiri distruse. Între timp, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a confirmat că peste 100 de atacuri au avut loc asupra spitalelor din Ucraina sau a convoaielor sanitare şi a cerut acces umanitar la oraşul Mariupol, asediat de forţele ruse.

Două rachete ale armatei ruse au lovit o gară din Kramatorsk, din estul Ucrainei, folosită pentru evacuarea civililor, scrie Sky News, care citează autorități ucrainene.

Potrivit acestora, au fost victime în urma atacului. Presa din Ucraina spune că ar fi vorba despre cel puțin 30 de persoane ucise și 100 de răniți.

Sursa Twitter / https://twitter.com/olehbatkovych