June 19, 2024

VIDEO/ Primarul a confirmat ca Fermele de Pui au fost cumparate de Kaufland. Ce raspuns a oferit cand a fost intrebat despre traficul de pe Eroilor/Cetatii

In aceasta dimineata, primarul Florestiului a sustinut o conferinta de presa in mediul online, una cu destule sincope de transmisie. Conferinta a avut ca tema Proiecte Floresti – Etapa I “Educatie si timp liber.”

 

La intrebarea adresata de catre Horia Cristea (VoceaClujului.ro), “cum s-a gandit sa fluidizeze traficul pe strazile Eroilor si Cetatii spre zonele unde Primaria intentioneaza sa construiasca o Sala de Sport, Bazin de Inot Didactic si un Parc (n.red. zona ANL), mai ales ca Fermele de Pui au fost cumparate de catre Kaufland, fapt care va duce la o aglomerare de autoturisme dupa deschiderea Hypermaketului?”, edilul localitatii s-a aratat deranjat de deturnarea subiectului conferintei, insa a incercat sa raspunda intrebarii.

“Kaufland deruleaza o discutie cu noi. Caile de acces exista si vor fi stabilite. Se va realiza un studiu de trafic dupa ce fiecare isi va relua activitatea de zi cu zi a tuturor intr-un mod cat mai aproape de celalalt, pentru ca in acest moment nu exista indici de corectie al traficului, pentru ceea ce inseamna activitatea in aceasta pandemie”, a declarat primarul B.Pivariu.

Vezi video – Min 13.20 (https://www.facebook.com/bogdannicolaepivariu)