April 18, 2024

VIDEO/ Lockdown MADE in CHINA/ Cum sunt “ZIDITI” locuitorii in propriile lor apartamente!

Shanghai a devenit epicentrul celei mai mari epidemii din China de cand virusul a fost identificat pentru prima data la Wuhan, la sfarsitul anului 2019. Orasul a înregistrat peste 320.000 de infectii cu COVID de la începutul lunii martie.

Pentru că nu au avut voie sa-si paraseasca locuintele, milioane de oameni au făcut, pur si simplu, foamea.

Oamenii au fost nevoiți sa comande alimente si apa si sa astepte ca guvernul sa le livreze. Multi dintre ei au rămas fara provizii. Carantina prelungita a coplesit serviciile de livrare, a blocat site-urile web ale magazinelor alimentare si a îngreunat distributia de provizii guvernamentale.

Mulți au apelat la rețelele sociale pentru a se plange de restrictii si de lipsa mancarii. Unele înregistrari aratau bătrani care nu mai aveau ce sa manance de trei zile, altele aratau conditiile precare in care sunt nevoiti sa stea cei plasati in carantina, uneori fiind pusi de-a dreptul pe scanduri de lemn in loc de paturi. In unele video distribuite pe retelele sociale se aud oameni care urla de la balcoane cerand mancare.

Iar in acest VIDEO, postat pe Twiiter de catre hackerii de la Anonymous Operations, pe 28 aprilie, se poate vedea cum autoritatile lucreaza de zor la “ZIDIREA” locuitorilor in propriile lor locuinte.

Video:

Sursa: Twitter
Anonymous Operations
@AnonOpsSE