April 24, 2024

Va faceti cruce cand aflati ce meserie are tanara hoata prinsa ieri in Decathlon

Un cititor ne-a atras atentia ca “tanara, pana-n 30 de ani, prezentabila,… n-ai zice ca fura din magazine” nu ar fi actionat doar in Decathlon (VIVO!), acolo unde a fost si prinsa, ci si in alte magazine din mall.

Decathlonul ar fi fost punctul terminus al furturilor din dupa-amiaza zilei de marti, 20 august.

Mai mult, prin mesajul primit, cititorul ne ofera si meseria de baza a tinerei hoate.

Mesajul: “Nu a fost condusa spre birouri… Tânăra educatoare, a fost condusa mai întâi sa achite și produsele din C&A și alte magazine din care a sustras produse, după “aceea, singurul birou e secția”

Informatia primita – cititorul nostru fie lucreaza la VIVO!, fie are “ochi albastri” – a fost verificata si, interesant, confirmata!

Informatia primita – cititorul nostru fie lucreaza la VIVO!, fie are “ochi albastri” – a fost verificata si, interesant, confirmata!

“Nu trebuie sa te mire profesia tinerei care a fost prinsa la furat in VIVO!. Au fost prinse la furat persoane cu meserii mai alese, superioare ca sa zic asa, si cu mult mai bine platite. Ca sa nu zic ca unele dintre acestea detineau si functii importante la locul de munca. Nici nu-ti vine sa crezi ce indivizi/individe se dedau la furat. Nu cred ca au mare nevoie de acele produse, mai degraba le place sa simta adrenalina care le-o da actiunea in sine si sa vada daca reusesc sa iasa pe usa magazinului cu produsele furate.”, mi-a declarat amicul caruia i-am cerut sa confirme informatia ca tanara hota, pana-n 30 de ani, prezentabila” ar fi EDUCATOARE.

P.S. Prejudiciul a fost recuperat sau achitat in totalitate, astfel ca nu s-a inceput urmarirea penala asupra EDUCATOAREI!

C.S.