Fri. Jan 27th, 2023

V. Gheorghiţă: 171 de cabinete de vaccinare anti-COVID-19 îşi vor încheia activitatea

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a declarat joi că 171 de cabinete îşi vor încheia activitatea în perioada următoare.

“Am identificat un număr de 322 de cabinete de vaccinare care au activitate redusă în ultimele două săptămâni, în perioada evaluată, ceea ce înseamnă mai puţin de zece doze administrate zilnic. Ieri am avut o şedinţă cu colegii de la Institutul Naţional de Sănătate Publică, Ministerul Sănătăţii şi direcţiile de sănătate publică şi, analizând fiecare cabinet de vaccinare în parte, 171 îşi vor încheia activitatea în perioada următoare.

De asemenea, o parte din celelalte centre vor fi probabil transformate în centre de testare acolo unde permite circuitul şi accesibilitatea pentru pacient, mai ales în mediul rural, şi o parte din centre vor funcţiona în format hibrid, în sensul în care va exista atât activitate de vaccinare, cât şi activitate de testare”, a spus medicul militar, citat de catre TVR.ro.

Potrivit monitorulcj.ro, in judetul Cluj vor fi inchise 13 centre, pe 14 sau 21 februarie. Lista centrelor va fi data publicitatii in zilele urmatoare.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11