Fri. Dec 9th, 2022

Urme de violenta fizica pe corpul fetei de 16 ani disparuta vineri si gasita pe un camp. Refuza sa spuna ce i s-a intamplat!

Minora de 16 ani data disparuta sambata a fost gasita de politisti pe un camp din localitatea Caianu, cu urme de violenta pe corp, dar refuza sa colaboreze cu politistii.

“Cu privire la disparitia minorei in varsta de 16 ani, care a fost gasita in cursul zilei de ieri de catre politisti, facem urmatoarele precizari:

După cum am menţionat şi ieri, se fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele care au condus la lipsa tinerei de la domiciliu. 

Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicala pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp.

Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie.

In prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte in care s-a minora a fost agresata. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt.

Vom reveni cu informaţii în dinamică”, au transmis reprezentantii IPJ Cluj.

Adolescenta de 16 ani din comuna Cojocna, judetul Cluj, a fost data disparuta sambata, dupa ce a plecat vineri dimineata la scoala, in Cluj-Napoca si nu s-a mai intors acasa.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11