Sat. Feb 4th, 2023

Sonia, fata de 16 ani, batuta crunt si aruncata intr-un lan de porumb, este internata la Neurochirurgie!

Tanara de 16 ani a plecat din Cojocna spre Cluj-Napoca, a ajuns la scoală, iar la revenirea spre casa, unde nu a mai ajuns, a mai apucat sa discute telefonic cu parintii pentru ultima data.

Parintii au incercat sa o contacteze, dar telefonul mobil era inchis.

Sonia a fost gasita cu ajutorul cainilor de urma, batuta crunt, in stare de inconstienta, intr-un lan de porumb. La cautari au participat politisti, jandarmi si procurori.

Conform stiridecluj.ro, examenul medico-legal arata ca nu a fost violata.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta pentru Copii Cluj, Daniel Dreghiciu, a declarat pentru stiridecluj.ro ca fata a fost transferata la Neurochirugie, fiind internată la sectia de Terapie Intensivă a spitalului.

Fata a fost adusă, sâmbătă, la UPU, prezenta traumatism cranio-facial sever, stabilă din punct de vedere al respiraţiei şi circulaţiei. Era conştientă. A fost dusă la Neurochirurgie, iar în prezent s-a întors şi este internată la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, sub supraveghere şi monitorizare, în colaborare cu neurochirurgii. Este conştientă, uşor confuză, fără probleme respiratorii sau circulatorii, nu necesită intervenţii chirurgicale”, a spus Dreghiciu.

Iata si comunicatul IPJ Cluj:

Se fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele  care au condus la lipsa tinerei de la domiciliu.
Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicala pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. 
A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp.
Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie.
In prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte in care s-a minora a fost agresata.
Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11