October 1, 2023

UNTOLD 2019 – Bilant ziua a treia// Mai multe amenzi, mai putini “raniti” asistati medical sau transportati la UPU

Cea de-a treia zi de UNTOLD 2019 a fost cu ceva mai linistita decat primele doua. Cu toate acestea, politistii au aplicat 121 de sanctiuni contraventionale. A scazut numarul “ranitilor” transportati la UPU, doar 8 in penultima zi de festival, informeaza ClujMedia.ro (partener Floresti24.ro).

“În cea de-a treia zi a festivalului, în urma acțiunilor de prevenire și de combatere desfășurate de jandarmi, polițiști și pompieri, au fost constatate 28 de fapte penale și aplicate 121 de sancţiuni contravenţionale care privesc încălcări ale Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, H.G. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor etc. 

357 de persoane au primit asistență medicală din partea personalului SMURD și a paramedicilor pompieri, iar 8 dintre acestea au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare., informeaza Inspectoratul de Jandarmerie Judetean Cluj.

Sursa: ClujMedia.ro