April 15, 2024

UNTOLD 2019// Bilant ziua a doua – Mai multe amenzi, mai multi “raniti”!

E tot mai COOL la UNTOLD 2019! Cresc numarul amenzilor contraventionale aplicate festivalierilor de catre jandarmi si politisti. Deasemenea, in cea de-a doua zi de festival au crescut si numarul interventiilor medicale si cel al persoanelor transportate la UPU.

Oare cum va fi astazi, in a treia zi de festival?

In prima zi: 76 de amenzi, 331 de interventii medicale si 11 persoane transportate la spital.

Iata si raportul intocmit de catre Inspectoratului de Jandarmi Judetean Cluj pentru a doua zi de festival:

“În cea de-a doua zi a festivalului, în urma acțiunilor de prevenire și de combatere desfășurate de jandarmi, polițiști și pompieri, au fost constatate 33 de fapte penale și aplicate 94 de sancţiuni contravenţionale care privesc încălcări ale Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, H.G. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor.

453 de persoane au primit asistență medicală din partea personalului SMURD și a paramedicilor pompieri, iar 17 dintre acestea au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

De asemenea, trei elicoptere ale Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca şi Inspectoratului General de Aviaţie au asigurat buna desfăşurare a evenimentului din punct de vedere operativ şi medical.”