Mon. Jan 30th, 2023

Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis/ Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat

O descriere terifiantă a caracterului președintelui Klaus Iohannis vine din partea unuia dintre cei mai titrați specialiști autohtoni din domeniul psihologiei, dr.Iulian Laurențiu Ștefan (foto 1), purtător de cuvînt și director juridic la Colegiul Psihologilor din România, fost președinte al Institutului de Psihologie Judiciară, repezentant pe lîngă Comisia Europeană.

O “autopsie” a “felului de a fi” ieșită din comun cu atît mai mult cu cât, de regulă, pe întreg mapamondul, specialiștii domeniului au rezerve, ținînd de deontologie, în etichetarea de la distanță a unor personaje publice.

„Primitiv. Avar. Brutal. Nerafinat. Lipsa totală a autoironiei, a umorului, a empatiei, înlocuite cu stări de absență și indiferență afectivă brutale, justificate de o falsă decență, îi dezvăluie sărăcia afectivă. Arogant, cu o morală contrarie alimentată de megalomanie, cinism și iresponsabilitate. Dominat de senzația superiorității sociale, devine adesea ridicol și disonant. Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat.” a scris psihologul dr.Iulian Laurențiu Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Comisarul.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11