May 23, 2024

Un consilier local si-a facut cunoscute gandurile despre Floresti si floresteni

Pe unul dintre grupurile de socializare din Floresti, consilierul local Traian Abrudan (foto facebook) a considerat ca si gandurile sale despre infrastructura si modul in care se dezvolta localitatea, dar mai ales despre cum gandesc sau nu unii dintre locuitori, sunt necesare a fi “oficializate in scris”.

Constient ca prin “scriitura” sa isi va atrage o multime de injuraturi, lucru care s-a si intamplat, Traian Abrudan promite “noi interventii” dar si ca va lasa “pusca” jos cand va “vedea pe altul mai bun”.

Acum, spune el, văd, cel puțin deocamdată doar oportuniști, atunci cu părere de “bine” nu mă las… Nu las dragul meu sat, pe mâna oricui.”

Iata postarea consilierului Traian Abrudan

“Mă numesc Traian Abrudan, sunt floreștean băștinaș sunt consilier local la al doilea mandat, sunt căsătorit am trei copii, sunt antreprenor din tată în fiu, sunt țăran din tată în fiu și m-am săturat de toți cei care doresc să salveze Floreștiul… De la ce să salveze Floreștiul?! Că nu înțeleg?! De ce am această intervenție… Simplu… Văd că toți sunt salvatorii acestei comune, în prag de alegeri. Măi oameni buni… Lăsați naibii interesele personale și hai să vorbim serios : Sunt persoane în comunitate care puteau să fie participanți activi de-a lungul vremii (aici vorbim de consilieri locali) în această comunitate, dar au ales să fie purtători de cuvânt pe toate rețelele de socializare, mari specialiști în toate domeniile, dau lecții la toată lumea, dar sunt ceva de genul… Particip dar nu mă bag.

Sunt persoane care nu demult s-au mutat în Florești, conștienți de “toate problemele din această comună” dar na’, nici nu s-a uscat bine cerneala pe Cf-ul apartamentului, s-au trezit că nu este ce-și doresc și stai…. Eu aduc schimbarea în bine.
Sunt persoane care cred că au drepturi, dar obligații nu…
Măi oameni buni… Suntem Comuna Florești, sat Florești, județul Cluj. Lăsați aerele de lucrător la oraș și locuitor de comună.. Și mai rău… Lăsați aerele de “cuca măcăii” și domni de la oraș…
Sunt oameni de foarte bună calitate care s-au mutat la noi în comună. Ca și peste tot, sunt oameni de mai puțină calitate… Nu se poate pădure fără uscăruri 😓

Dar hai să fim serioși… Toți ne dorim un trai mai bun dar nu așa… Peste noapte.
Ne plângem de aglomerație… Da… Așa este… Este peste tot unde traiul este bun. În toate metropolele lumii este aglomerație..
Ne tot legăm de centură… O să fie gata și tot o să fie aglomerat (să văd atunci de ce o să vă mai plângeți 😥) Nu este gata… Credeți că noi nu ne dorim?! Nu este așa simplu🤔
De ce ne mai legăm?! 🤔… Se construiesc blocuri… Da!! Și se vor mai construii, atâta timp cât vor găsi cumpărători.. Exact cum cei care ați cumpărat nu de mult, așa și alții vor dorii să cumpere…Acesta este trendul…
Toate orașele, toate cartierele, nu au fost construite de la început perfect… S-au pliat și s-au adaptat în timp… În funcție de necesități.
Ca și concluzie(sunt convins că o să mai am intervenții 😉) în orice moment, am mai spus-o și am să o mai spun :când o să vină o persoană în fața mea și o să văd că-și dorește mai mult ca și mine, bunul mers al acestei comunități, am să las “pușca” jos și “las’pe altul mai bun”. Dar când văd, cel puțin deocamdată doar oportuniști, atunci cu părere de “bine” nu mă las… Nu las dragul meu sat, pe mâna oricui.
Toți care mă cunosc, știu ce fel de om sunt…
Doresc ca această comunitate să înceapă să se “închege”, să tragă la același “plug” și să lăsăm de o parte răutățile. Trebuie să avem un numitor comun și bunul mers al acestei comunități, să fie în interesul fiecărui cetățean al acestei comune.
PS1. Nu cred că în această comună, cineva o duce rău.. Nu cred… Avem acest disconfort cu traficul, care mă repet, chiar dacă se va face centura de sud, tot va fii trafic aglomerat, dar per ansamblu, eu vă spun, comparativ cu ce a fost acum 12-15 ani în această localitate, suntem foarte bine.
PS2. Nu contest, nu trebuie să ne mulțumim cu puțin, dar nu stăm rău, comparativ cu mulți alții.
PS3.Nu uitați ceva foarte important… De la țară vin și domnii.😉
Toate cele bune!”