Tue. Jan 31st, 2023

Au fost demarate două petiții împotriva senatoarei Diana Șoșoacă. Vizualizati cu atentie FOTO(1) din material!!

Andreea Olariu, un simplu cetățean a luat atitudine și a acționat. Aceasta a întocmit o petițe online intitulată ” Dosar penal și ridicarea imunității parlamentare pentru Diana Iovanovici Șoșoacă”. Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă a formulat la rândul ei o petiție asemănătoare.

Foto (1)// Priviti cu atentie Fotografia: Camasa de ie, fusta, sosete albe si SLAPI…LIDL. Asa se imbraca o PATRIOATA TOAPA!

”Nu am crezut că o sa fac vreodată o petiție online și nici nu știu cum să o duc mai departe, dar este un început. Vreau să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor și pentru genocid! Nu cunosc terminologia și legile ala cum ar trebui, dar un taximetrist primeste amendă pentru nepurtarea unei măști, în schimb, ea este lăsată liberă. Cum se poate așa ceva?”, se întreabă inițiatoarea petiției împotriva senatoarei Diana Șoșoacă.

//https://www.petitieonline.com/dosar_penal_penrtu_diana_iovanovici_ooac//

Până in dimineața zilei de vineri, 22 octombrie, Petiția ”Dosar penal și ridicarea imunității parlamentare pentru Diana Iovanovici Șoșoacă” a strans aproape 16.000 de semnaturi.

Foto (2)

Inițiatorii petiției împotriva Dianei Șoșoacă: ”A fost destul! Trebuie oprită această nebunie” 
Inițiatorii acuză faptul că nu au respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, au comunicat informații false și sunt considerați printre principalii autori morali ai dezastrului umanitar ce se desfășoară în România.

”Cerem Procurorului General al României să solicite ridicarea imunității parlamentare a doamnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă și a domnului deputat George Simion (presedinte AUR) și declanșarea urmăririi penale împotriva lor! A fost destul! Trebuie oprită această nebunie. Românii mor în chinuri sufocându-se acasă sau prin spitale! Considerăm că intervenția autorităților în drept este absolut necesară, în caz contrar, acestea putând fi învinovățite de complicitate”, au motivat, printre altele, cei de la Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă.

P.S. Ca fapt divers, Floresti24.ro a semnat ambele Petiții!

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11