April 24, 2024

Tribunalul Cluj/ 9 ani de inchisoare cu executare pentru mama care si-a injunghiat copiii/ A incercat sa-i si otraveasca

Femeia din Babdiu (comuna Bobalna), care in urma cu un an si-a injunghiat cei doi copii minori, de 6, respectiv 8 ani, iar mai apoi a dat vina pe socrul ei, a fost condamnata la 9 ani de inchisoare cu executare.

Potrivit dejeanul.ro sentinta Tribunaului Cluj nu este definitiva si poate fi atacata cu apel. Ancheta a scos la iveala faptul ca inainte de a-i injunghia, femeia a incercat sa ii otraveasca, obligandu-i sa manance detergent.

Incidentul a avut loc la sfarsitul lunii aprilie 2021. Atunci, femeia a sunat la 112 si a anuntat ca a fost atacata in casa, alaturi de cei doi copii minori, un baietel de 6 ani si o fetita de 8 ani. Femeia le-a spus anchetatorilor ca bunicul copiilor (socrul ei), ar fi intrat peste ei in casa si i-a injunghiat.

Cei doi au fost transportati la spital si au supravietuit, dar inca din primele ore ale anchetei, s-a aflat ca lucrurile au stat diferit.ย  Fiind sub influenta bauturilor alcoolice, femeia a incercat sa isi bage socrul in inchisoare, inscenandu-i un atac.

Cei doi copii au ajuns in grija Statului.