April 24, 2024

Taxa de salubrizare revine pe ordinea de zi a C.L. Floresti. Va avea comuna un “Serviciu de gestionare al cainilor fara stapan”?

Consilierii locali floresteni vor dezbate si vota un numar de 16 Proiecte de Hotarari in cadrul sedintei cu caracter ordinar programata pentru maine, joi 31 august, ora 16.00.

Pe ordinea de zi, la primul punct, este trecut “Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de stabilire şi aplicare a taxei speciale de salubrizare şi instituirea taxei speciale de salubrizare”, iar la punctele 3, 4, 5 si 6″ înființarea Serviciului de gestionare al câinilor fără stăpân din Comuna Floreștijudețul Cluj”, respectiv “aprobarea Regulamentului privind activitatea de gestionare a câinilor fără stăpân din comuna Florești, jud. Cluj”; ” delegarea gestiunii Serviciului de Gestionare al câinilor fără stăpân, numai către persoene juridice, asociații sau fundații care desfășoară activitați în domeniu protecției animalelor.”;  “delegarea gestiunii Serviciului de Gestionare al câinilor fără stăpân, numai către persoene juridice, asociații sau fundații care desfășoară activitați în domeniu protecției animalelor.”; “completarea regulamentului privind deținerea câinilor și accesul persoanelor însoțite de câini în localitatea Florești.”

Alte noua proiecte de hotarari sunt “PUZ-PUD”-uri, dintre care unul… “ aprobarea documentatiei pentru Elaborare P.U.D – CONSTRUIRE 4 IMOBILE DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+M, ÎMPREJMUIRE TEREN ȘI BRANȘAMENTE LA UTILITĂȚI”,situate în localitatea Florești, str. Avram Iancu nr.54, având ca beneficiar pe S.C. BRIOTEX S.R.L. și S.C. LA RĂDUCU INVEST S.R.L.” revine pentru a 5 (!) oara in C.L. Floresti.