April 19, 2024

Florestiul va avea Serviciu de gestionare a cainilor fara stapan

Sedinta Consiliului Local Floresti, programata pentru dupa-amiaza zilei de joi cu caracter ordinar, a durat putin peste 45 de minute, desi pe ordinea de zi s-au aflat 18 proiecte de hotarari, si a inceput cu o replica nefericita a presedintelui de sedinta, pesedistul Sebastian Campian. Rugat de catre primarul Horia Sulea sa lectureze intreaga ordine de zi si apoi sa o supuna votului, Cimpian, de parca ar fi participat pentru prima data la o sedinta de C.L., a dat-o de gard: “Cum p..a mea, sa o citesc pe toata?”

Momentul de “rahat” a fost usor depasit si ordinea de zi a fost citita si aprobata, iar un proiect de hotarare privind aprobarea unui PUD, dorit a fi trecut suplimentar pe ordinea de zi, a fost respins.

Consilierii locali au votat si aprobatla foc automat proiectele de hotarari, doar un PUD – Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru Elaborare P.U.D. CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+Er, situate în localitatea Florești, str.Dumitru Mocanu, f,n, având ca beneficiar pe LAPUSTE IULIANA MARIA – a fost respins.

Proiectul “de hotărâre privind aprobarea documentatiei pentru Elaborare P.U.D. CONSTRUIRE IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+E+Er, situate în localitatea Florești, str.Dumitru Mocanu, f,n, având ca beneficiar pe LAPUSTE IULIANA MARIA” a fost retras de pe ordinea de zi.

De ieri, Florestiul va avea Serviciu de gestionare a cainilor fara stapan, in urma proiectului redactat de catre viceprimarul liberal Bogdan Pivariu, de profesie medic veterinar. Acest serviciu va fi delagat prin concesiune, in urma unei licitatii, costul fiind estimat la aproximativ 20.000 de lei/an.

Revenim cu amanunte asupra acestui subiect!