Thu. May 26th, 2022

Târgul de Crăciun din Piața Unirii din Cluj se deschide în 1 Decembrie cu un spectacol folcloric, un concert Holograf și focuri de artificii!

Târgul de Crăciun de la Cluj va fi deschis în perioada 1-26 decembrie, ne informeaza citynews.ro.

targ-de-craciun

Potrivit reprezentanților Primăriei, în prima zi a Târgului de Crăciun, după spectacolul folcloric dedicat Zilei Naționale a României, va urma inaugurarea iluminatului festiv în întreg orașul,  la ora 19.00.

Trupa Holograf va urca apoi pe scena din Piața Unirii, preîntâmpinând momentul solemn al Retragerii cu torțe, de la ora 19.45 și al spectacolului de artificii din Piața Avram Iancu, care va avea loc la ora 20.00. Seara se va încheia cu DJ Project, tot în Piața Unirii.

Primăria promite că ediția 2016 a Târgului de Crăciun va fi una specială. Asta datorită celor care “au pus suflet în creionarea activităților și spectacolelor din program”.  Reprezentanți ai societății civile, companii și instituții s-au alăturat în acest an municipalității pentru a construi împreună Târgul de Crăciun Cluj-Napoca.

Este vorba de ansambluri de elevi ai școlilor clujene, corurile bisericilor din Cluj-Napoca și mulți alți artiști care vor aduce colinde în fiecare seară a Târgului, între orele 18.30 și 21.00.

De asemenea, Căsuța lui Moș Crăciun va fi deschisă zilnic pentru copii. Copiii între 4 și 16 ani, vor putea participa la ateliere de textile, modelaj, muzică, fotografie, pictură, lucru manual sau origami, între orele 15.30 și 19.00. Atenție, participarea la aceste activități se face pe bază de înscriere.

Tot pentru copii vor fi oganizate un dulce atelier de gătit, un atelier de magie și ore de jocuri și relaxare. Toate acestea în cadrul Atelierului Spiridușilor, deschis zilnic în perioada 2-26 decembrie, între orele 16.00 și 19.00. Și pentru aceste activități este nevoie de înscrieri.

Moș Nicolae va poposi și în acest an în Piața Unirii, în data de 5 decembrie. De această dată va fi așteptat  alături de Gașca Zurli și Nicole Cherry. Mai mult, Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca va oferi în fiecare marți, de la ora 18.30, câte o reprezentație pentru copii.

În 16 decembrie, pe patinoarul din Piața Unirii va putea fi urmărit spectacolul inedit pe gheață „Alice în Țara Minunilor”.

Mai mult, bărboșii de la Beard Brothers pregătesc pentru  data de 10 decembrie o serie de activități interactive. Este vorba de jocurile copilăriei de altădată: „Să vină la minge”, „Toți în cerc” sau „Tag fotbal”.

În 17 decembrie va fi organizat cel mai amuzant cros al iernii – a doua ediție a Crosului lui Moș Crăciun. Apoi, spun reprezentanții Primăriei, în urma numeroaselor solicitări din partea fanilor clujeni, pe scena din Piața Unirii va urca îndrăgita artistă Alina Eremia.

Copiii se vor putea întâlni zilnic cu Moșul și în cel mai frumos tramvai al iernii. Compania de Transport Public din Cluj-Napoca va pune în funcțiune Tramvaiul lui Moș Crăciun, un tramvai special, în care cei mici își vor putea lăsa scrisorile pentru Moș. Tramvaiul va circula în perioada 5-24 decembrie, între orele 17.00 – 20.00 pe linia 101, Bucium-Gară.

Detalii despre înscrierile la activități găsiți pe site-ul Primăriei.

sursa: citynews.ro

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11