June 12, 2024

Restaurant la parter si terasa, Cresa la etaj/ Struto-Camila de Floresti/

La trei zile dupa consemnarea esecului privind licitatia pentru “Modernizarea strazii Eroilor”, ZERO OFERTE pe birourile Biroului de Achizitii Publice din cadrul Primariei Floresti, edilul localitatii a folosit clasica fenta de driblare a atentiei publice si a anuntat ca lucrarile la NOUA CRESA sunt in grafic, iar la finalul lunii martie, unitatea trebuie sa fie finalizata.

Foto/ Floresti24.ro

“Am verificat astazi (n.red. vineri, 11 februarie) stadiul lucrarilor de amenjare a spatiului in care va functiona noua cresa din Floresti, in locatia de pe strada Porii.

Foto/ Floresti24.ro

Cladirea reamenajata cu respectarea tuturor normelor legale referitoare la functionarea creselor, va trebui predata Primarie la sfarsitul lunii martie a.c.”, a comunicat primarul, pe pagina sa de Facebook.

Spatiul (cladire reamenajata) la care face referire primarul, dar caruia nu-i pronunta titulatura/denumirea, este Pensiunea Carol, strada Porii.

Accesul la Cresa ar urma sa se faca si pe aceste scari!

Foto/ Floresti24.ro

 

RESTAURANTUL SI TERASA SUNT PE BLITZ.ro, LA INCHIRIERI SPATII COMERCIALE FLORESTI

“Securistul” Google ne-a ajuntat si de aceasta data.

Pe BLITZ.ro, sectiunea “Spatii Comerciale de Inchiriat in Floresti, Cluj-Napoca”, am gasit urmatorul anunt (ID BLITZ 69899SIC, actualizat: 21.01.2022):

Floresti/ Zona Porii

Descriere Oferta – Restaurant si terasa, 550 mp, 10 parcari – Spatiu comercial de alimentatie publica, autorizat, aflat intr-o zona buna a Florestiului, complet finisat si utilat.

Restaurantul are suprafata de 50 mp si este complet utilat cu mese, scaune, tejghea bar ce include chiuvete, frigidere, etc. Bucataria are o suprafata de 50 mp, fiind complet mobilata si utilata. 

Foto/ BLITZ.ro

Spatiul are o terasa de 250 mp, ce include loc de joaca pentru copii si o bucatarie de vara (dotata cu loc pentru gratar, protap, etc.) de 30 mp.

Foto/ BLITZ.ro

Se inchiriaza si o parte din etajul unu al spatiului (n.red. foto sus), care beneficiaza si de o terasa de 80 mp, avand un total de 150 mp, ideal pentru petreceri private.” 

Proprietarul Pensiunii cere 3000 de euro/ luna, iar anuntul este insotit de mai multe imagini, incusiv cu restaurantul propriu-zis.

Printr-o convorbire telefonica purtata cu unul dintre agentii imobiliari BLITZ.ro am aflat ca OFERTA este de ACTUALITATE, si astazi, luni 14 februarie.

In concluzie, primarul Florestiului este convins ca intitutiile statului ii vor BREVETA PROIECTUL “CRESA si RESTAURANT (cu doua terase) in ACCEASI LOCATIE”.

Bafta, ce sa mai spunem.

P.S. Metodologia de organizare şi funcţionare a creşelor şi a altor unităţi de educaţie timpurie antepreşcolară din 12.12.2012

Art. 7. –

(1) În vederea obţinerii avizului conform, prevăzut la art. 6 alin. (2), furnizorii de servicii prezintă serviciului public de asistenţă socială de la nivelul municipiului, oraşului, comunei sau, după caz, sectorului municipiului Bucureşti din raza administrativ-teritorială în care urmează să se înfiinţeze următoarele documente:

a) un raport care cuprinde o descriere succintă a unităţii, datele de identificare, amplasarea în localitate, regimul juridic al spaţiului, utilizarea spaţiului, structura şi numărul de personal, numărul de copii pentru care se furnizează servicii şi argumentarea necesităţii înfiinţării acestuia;

b) hotărârea organului de conducere al persoanei juridice cu privire la înfiinţarea unităţii;

c) copie după actele de înfiinţare ale furnizorului de servicii, persoană fizică sau juridică ori altele asemenea;

d) copie după titlul de proprietate asupra imobilului în care va funcţiona creşa sau, după caz, actul care atestă dreptul de folosinţă asupra imobilului respectiv.

(2) Pentru înfiinţarea creşelor ca unităţi care oferă servicii de educaţie antepreşcolară furnizorul de servicii prezintă serviciului public de asistenţă socială prevăzut la alin. (1) următoarele:

a) autorizaţia sanitară de funcţionare;

b) autorizaţia sanitar-veterinară;

c) autorizaţia de mediu;

d) autorizaţia de securitate la incendiu;

e) autorizaţia de funcţionare din punct de vedere al protecţiei muncii;

f) autorizaţia de funcţionare provizorie, eliberată de inspectoratul şcolar judeţean/al municipiului Bucureşti;

g) certificatul de acreditare a furnizorului de servicii sociale.