April 12, 2024

Sports Festival 2019. Vezi Programul pe Zile si cand e programat meciul S.Halep, M.Copil vs F. Pennetta si F. Fognini

Clujul se pregateste de un weekend sportiv de exceptie. Sports Festival 2019 le propune clujenilor un meci demonstrativ de tenis Romania-Italia, cu Simona Halep, Marius Copil vs Flavia Pennetta, Fabio Fognini.

Intalnirea dintre echipa Romaniei si echipa Italiei va avea loc in 15 iunie 2019, la Sala Polivalenta. Bilete AICI! 

De asemenea, Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep si omul care ghidat nume mari ale tenisului mondial spre performante incredibile, vine la Cluj-Napoca, la Sports Festival. Darren va sustine un masterclass specializat (15 iunie 2019), in plus se va intalni cu publicul in cadrul unei conferinte sportive si va fi prezent la meciul demonstrativ al Simonei Halep, Marius Copil impotriva cuplului Flavia Pennetta si Fabio Fognini.

Peste 30 de sporturi la Sports Festival 2019. Cătălina Ponor, ambasador al evenimentului

Sports Festival aduce publicului primul show de super enduro organizat în mijlocului orașului. Sâmbătă, 15 iunie 2019, amatorii de senzații tari vor putea să urmărească rideri profesioniști într-o cursă pe un circuit special amenajat lângă BT Arena. Dani Oțil, cunoscut pentru pasiunea lui pentru motorsport, se va număra printre concurenții acestei competiții.

//Clic pe foto pentru imagine marita//

Un alt show de neratat este StrongMan România vs. Ungaria, o competiție a celor mai puternici sportivi care se vor întrece în demonstrații de forță. Campionii de powerlifting vor trage de sfoară camioane de 10 tone, cauciucuri de 300 de kilograme și pietre uriașe de peste 100 de kilograme.

Pentru cei care apreciază sporturile cu tradiție, festivalul a pregătit un show de echitație spectaculos care va avea loc înainte de meciul demo de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta și Fabio Fognini. Doritorii vor putea să se inițieze în acest sport nobil încă din prima zi a festivalului. Instructorii de la Salina Equines le vor arăta care este poziția corectă în șa, cum se controlează calul și care sunt principalele comenzi.

“În total, peste 30 de sporturi vor putea fi încercate gratuit la Sports Festival 2019 precum: beach volley, petanque, skateboard, kendama, cross training și rugby. Ne dorim să ajutăm la alfabetizarea sportivă a copiilor și a adulților deopotrivă și să creștem apetitul oamenilor pentru sport și un stil de viață sănătos. Valorile Sports Festival sunt suținute de ambasadorii noștri. Suntem onorați să o avem printre ei pe Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică. Ea va da startul probelor Cross 5 km și 10 km, competiție de alergare oragnizată în 16 iunie”, transmit organizatorii festivalului clujean.

Cea de-a doua ediție Sports Festival are loc, în perioada 13-16 iunie 2019, la Cluj-Napoca. 

Meci aniversar U100: FC Universitatea Cluj întâlnește PAOK Salonic

Sports Festival 2019 organizează, în iulie 2019, și un meci amical aniversar care marchează 100 de ani de la înființarea clubului FC Universitatea Cluj. Meciul spectacol “U” Cluj – PAOK Salonic (echipa lui Răzvan Lucescu) va avea loc, în 12 iulie 2019, pe Cluj Arena, iar cele două echipe vor sta pe teren 2 reprize a câte 60 de minute. Evenimentul va fi marcat de alte momente surpriză pentru fanii “Şepcilor Roşii”. Bilete AICI! 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net