September 25, 2023

Decathlon si-a extins magazinul din VIVO! la o suprafata de 4.800 metri patrati. Vezi imagini de la Inaugurarea Noului Magazin!

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive,  a inaugurat ieri, in prezenta a numerosi invitati si clienti, magazinul extins din incinta centrului comercial VIVO! – comuna Floresti, Cluj.

Noul spatiu are o suprafata de 4.857 metri patrati, cu peste 1.400 metri patrati in plus fata de cea initiala, si, conform celor afirmate de catre Jean Francois-Mace (CEO Decathlon Romania), respecta cele mai inalte standarde de proiectare si siguranta in domeniul retail-ului sportiv.

“In magazinl extins din VIVO! sunt disponibile 20.000 de modele si un stoc de 200.000 de cantitati , destinate utilizarii in peste 100 de activitati sportive precum: drumetie montana, natatie, sporturi de echipa, fitness, alergare, tenis, ciclism, role, patinaj si multe altele. Odata cu extinderea noului magazin au fost adaugate o serie de sporturi noi in oferta, iar clientii vor gasi si produse pentru canyoning, golf sau dans urban”, a declarat Jean Francois-Mace, CEO Decathlon Romania.

In plus, clientii au la dispozitie si un nou teren de sport, disponibil pentru testarea produselor.

 

Decathlon cauta teren pentru deschiderea celui de-al doilea magazin in Zona Metropolitana Cluj

Procesul de modenrnizare si extindere a durat cinci luni, timp in care magazinul Decathlon Cluj a ramas deschis. Aceasta este cea de-a doua inaugurare din acest an a companiei, dupa deschiderea primului magazin in Bistrita, in luna martie. Urmeaza cat de curand deschierea unui magazin in Deva. In prezent, reteaua de spatii comerciale Decathlon este formata din 24 magazine, amplasate strategic pe intreg teritoriul tarii.

Alex Domsa, Director Decathlon Expansiune, le-a prezentat numerosilor invitati cateva din intentiile de dezvoltare a companiei.

Decathlon Romania doreste sa deschida noi magazine, pe suprafete mai mici, de 100-300 metri patrati, insa in Zona Metropolitana Cluj suntem in cautarea unuei suprafete de teren de 1.500 de metri patrati, de data aceasta in partea de est. Deocamdata, aceasta locatie nu am identificat-o. Clujul este un mare iubitor de sport si facem toate eforturile pentru gasirea locatiei de care aminteam. Vreau sa-i felicit pe colegii mei de la Decathlon Cluj pentru efortul depus in amenajarea noului spatiu din cadrul VIVO!, intr-un timp record, de doar 3 zile. Bravo, un sincer bravo!”, a afirmat Alex Domsa, Director Decathlon Expansiune.

Echipa Decathlon Cluj are un numar de 90 de angajati si odata cu extinderea magazinului obiectivul este de a mari echipa la 110 angajati, conform graficului de vanzari.

 

“Iubitorii de sport din Cluj ne-au obligat sa ne extindem si sa ne diversificam oferta de produse”

Extinderea spatiului magazinului Decathlon din incinta VIVO! cu inca 1400 metri patrati este consecinta dragostei pentru sport manifestata de catre clujeni. De cativa ani buni Clujul a devenit CAPITALA SPORTULUI ROMANESC, iar Decathlon tine sa ofere un raspuns pe masura.

“Extinderea magazinului este o decizie strategica, pe care am luat-o ca urmare a rezultatelor pozitive inregistrate de-a lungul timpului de acest punct de lucru si ca raspuns la dezvoltarea tot mai accentuata a pietei sportive din Cluj. De la un an la altul, inregistram un numar tot mai mare de utilizatori, cu care vrem sa avem un dialog deschis si carora vrem sa le fim aproape, prin oferta de produse. Extinderea noului magazin implica diversificarea gamei de produse, un nou teren de sport pentru ca vizitatorii sa poata testa produsele noastre, precum si o echipa mai mare de angajati, uniti de pasiunea pentru sport. Ne bucuram ca putem face acest cadou iubitorilor de sport din Cluj si nu numai, la aniversarea celor noua ani de la deschiderea acestui magazin”, a afirmat Andrei Proca, Director Decathlon Cluj.

Evenimentul a continuat cu alocutiunile invitatilor Leon Gombos, Decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport Cluj, Ovidiu Vasu, presedinte C.S. Universitatea Cluj, si Ioan Ovdiu Sabau, manager FC Universitatea Cluj.

Insa dupa-amiaza la Decathlon a continuat cu un turneu de mini-fotbal pe noul de teren. Doua echipe Decathlon au avut de infruntat Gloriile “U” – Ioan Ovidiu Sabau, Cristi Pojar, Stelica Gherman, Marius Popescu, Alin Banceu – si Selectionata Presei Sportive care a fost candva (!) prin Cluj.

Cupa cea mare a ajuns la Gloriile Universitatii, a doua ca marime la ziaristi, iar gazdele au dat dovada de fair-play si au preferat joace pentru locurile 3-4.

Codin SAMOILA