April 12, 2024

Speriata de ce s-a intamplat la VIVO!, conducerea Iulius Mall a decis sa inchida restaurantele. Vezi cum explica decizia!

Conducerea Iulius Mall  luat decizia de a inchide restaurantele din zona food court, cel mai probabi de frica unor controale la “sange” din partea autoritatilor care au luat decizia de a sista activitatea de alimentatie publica in Mall-ul VIVO!

Miercuri, din cauza coloniilor de gandaci descoperite, CJPC a aplicat miercuri amenda maximă, de 30.000 de lei, atat operatorului Yummy Yang, pentru care a fost facuta reclamatia, cat si complexului Vivo Cluj.

Printr-un comunicat de presa, conducerea Iulius Mall explica decizia de inchidere a restarantelor.

În contextul acțiunilor tematice efectuate de instituțiile abilitate la unitățile de alimentație publică din Cluj-Napoca, administrația Iulius Mall susține aceste inițiative și, împreună cu operatorii de restaurante din food court, a luat decizia de a demara operațiuni preventive și suplimentare de igienizare, dezinfectare și dezinsecție.

Totodată, a demarat o procedură de verificare a procesului tehnologic de preparare a alimentelor în restaurantele din food court. Astfel, întrucât testele pot fi realizate doar în timpul programului, locațiile din food court și-au întrerupt temporar activitatea pe partea de preparare a alimentelor.

Subliniem faptul că administrația Iulius Mall Cluj este în permanență preocupată să le ofere clienților servicii la cele mai înalte standarde, astfel că acordă o atenție deosebită respectării normelor sanitare şi de igienă prevăzute de legislaţia în vigoare.

În acest sens, Iulius Mall Cluj își îndeplinește toate obligațiile, realizând operațiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare cu o frecvență sporită, mai exact, de două ori pe lună în zona de food court, incluzând spațiile operatorilor, sala de mese, grupurile sanitare din proximitate și alte spații comune.

Aceste lucrări sunt efectuate cu o firmă externă, autorizată să furnizeze servicii profesionale de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

De asemenea, operatorii realizează lucrări individuale de dezinsecție ori de câte ori consideră necesar, suplimentar față de intervalele prevăzute de lege.

Zilnic, după finalizarea programului, în zona food court se efectuează operațiuni complete de curățenie și degresare, atât în spațiile închiriate, cât și pe cele comune.

Totodată, pentru menținerea nivelului de calitate a serviciilor oferite, administrația Iulius Mall Cluj verifică periodic locațiile de alimentație publică, iar dacă sunt identificate vulnerabilități, activitatea acestora este sistată temporar, până la remedierea aspectelor sesizate.

Susținem activitatea autorităților competente de a verifica unitățile de alimentație publică și vom da curs tuturor acțiunilor în acest sens, pentru a ne asigura că menținem standardele înalte ale serviciilor oferite publicului”