May 22, 2024

Societatea civila nu ramane pasiva la IMBECILITATEA lui LIVIU DRAGNEA. Clujenii anunta pentru astazi un protest in Piata Unirii!

Mai marele PSD-ului a initiat o lege care doreste sa puna PUMNUL in GURA libertatii de exprimare. Legea Defaimarii, asa cum a fost ea denumita de catre intiator, prevede ca “defăimarea socială s-ar putea sancţiona cu amendă de la 1.000 la 30.000 lei, dacă vizează o persoană fizică, respectiv cu amendă de la 2.000 la 60.000 de lei, dacă vizează un grup social.

2 penali

Foto: Liviu Dragnea si Mircea Govor. Ambii cercetati penal!!! Imaginea – Facebook/Liviu Dragnea

Grupul social se va defini astfel: “categorie de persoane care se disting din punct de vedere social prin una sau mai multe trăsături de gen, vârstă, rasă, religie, origine etnică, limbă maternă, tradiții culturale, orientare sexuală, origine socială, avere, dizabilități, boală cronica necontagioase sau infecție HIV/SIDA.

Potrivit proiectului adoptat de Senat, persoana care se consideră vizată de defăimarea socială poate formula, în faţa instanţei de judecată, o cerere pentru acordarea de despăgubiri şi restabilirea situaţiei anterioare defăimării sau anularea situaţiei create prin discriminare, în termen de 3 ani de la data săvârşirii faptei sau “de la data la care persoana interesată putea să ia cunoştinţă de săvârşirea ei”.

Pe reteaua de socializare Facebook, “vanata” de pesedistul Dragnea, clujenii se mobilizeaza si anunta pentru astazi organizarea unui protest.

”Ne vedem in Piata Unirii in semn de protest fata de acest proiect de lege neconstitutional. Invitam artiști sa se alature, cu desene, performante-uri care pot arata stupiditatea acestei propuneri de legi”, este anuntul organizatorilor.

Protestul va avea loc azi, în Piata Unirii începand cu ora 20.00.

C.S.