Fri. Dec 9th, 2022

Ce de PUZ-PUD-uri in sedinta Consiliului Local Floresti

Primarul localitatii Floresti a convocat pentru astazi intrunirea Consiliului Local in vederea discutarii si aprobarii sau nu a unui numar de 18 Proiecte de Hotarari. Pe langa numeroasele “PUZ-PUD-uri” pe ordinea de zi sunt trecute si doua Proiecte de Hotarari interesante: “… privind abandonarea, aruncarea și gestionarea necontrolată a deșeurilor pe domeniul public și privat al comunei Florești”; respectiv “aprobarea Regulamentului Serviciului de salubrizare al comunei Florești și aprobarea unei taxe speciale pentru persoanele care beneficiază de acest serviciu fără contract”.

primaria_floresti 22

Iata cum se prezinta ordinea de zi a sedintei C.L. Floresti, miercuri 10 februarie, ora 16.00:

1. Proiect de hotărâre privind înscrierea în Cartea Funciară a dreptului de proprietate al comunei Florești asupra imobilului cu destinația drum, cu suprafața de 1584 mp, CF 70560 Florești .
2. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al comunei Florești.
3. Proiect de hotărâre privind suplimentarea numărului de autorizatii de taxi .
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului Serviciului de salubrizare al comunei Florești și aprobarea unei taxe speciale pentru persoanele care beneficiază de acest serviciu fără contract.
5. Procedură prealabilă formulată de către Instituția Prefectului Județul Cluj, prin care se solicită revocarea HCL nr. 148/15.10.2015, privind aprobarea documentației pentru PUD ” Construire locuințe unifamiliale cu regim de înălțime D+P+M, locuințe cuplate cu regim de înălțime P+E, locuințe înșiruite cu regim de înălțime P+E, locuințe colective cu regim de înălțime 2D+P+2E , garaje, branșamente și racorduri la utilități “, situate în localitatea Florești, Zona Dealul de jos, beneficiar SC DONNA IMOBILE SRL.
6. Procedură prealabilă formulată de către Instituția Prefectului Județul Cluj, prin care se solicită revocarea HCL nr.149 din 15.10.2015, privind aprobarea documentației pentru PUZ” Construire imobil de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E+Er și spații comerciale la parter, împrejmuire, branșamente”, situate în localitatea Florești, str. Someșului, nr. 1B, beneficiar Szekely Iolanda.
7. Procedură prealabilă formulată de către Instituția Prefectului Județul Cluj, prin care se solicită revocarea HCL nr.147 din 15.10.2015, privind aprobarea documentației pentru PUZ” Construire imobile de locuințe colective D+P+6E și spații comerciale”, situate în localitatea Florești, str. Răzoare, f.n, beneficiar Tanțău Octavian Ioan și Tanțău Sorina, Duca Răzvan Claudiu și soția Duca Simona Florentina, Ciuhuță Viorel Marcel.
8. Proiect de hotărâre privind scutirea de la plata accesoriilor pentru d-na Țibrea Meda Claudia.
9. Proiect de hotărâre privind scutirea de la plata accesoriilor pentru d-na Păcurar Ileana.
10. Proiect de hotărâre privind abandonarea, aruncarea și gestionarea necontrolată a deșeurilor pe domeniul public și privat al comunei Florești.
11. Proiect de hotărâre privind completarea Hotararii Consiliului Local nr. 19/03.02.2009, cu prevederile OG nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor.

12. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de soluționare a contestațiilor depuse asupra modului de respectare a procedurii de organizare și desfășurare a selecției contractelor de finanţare nerambursabilă din bugetul local al comunei Floreşti în anul 2016, în domeniile: cultură, culte, sport şi asistenţă socială.
13. Proiect de hotărâre privind privind stabilirea unor măsuri pentru derularea procedurii de acordare de finanţări nerambursabile din bugetul local al comunei Floreşti , pentru anul 2016, în domeniile: cultură, culte, sport şi asistenţă socială.
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUZ “Introducere imobil în intravilan, construire 28 imobile cu locuințe individuale și colective cu regim de înălțime de la demisol la 4 etaje”, situate în localitatea Florești, str. Pădurii, f.n., beneficiar Căpușan Nicolae și Căpușan Camelia.
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUD ” Construire 5 imobile de locuințe colective cu regim de înălțime D+P+3E, 1 imobil cu funcțiune mixtă ( grădiniță, servicii, locuire)”, situate în localitatea Florești, str. Sub Cetate, beneficiar SC GIGHIBANDA SRL.
16. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUZ “Construire 3 imobile de locuințe colective cu regim de înălțime S+P+4E”, situate în localitatea Florești, str. Răzoare, f.n., beneficiar Abrudan Emil și Floarea Ionela.
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației pentru PUZ “Construire două imobile de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E+E retras”, situate în localitatea Florești, str. Crișan, f.n, beneficiar Vanca Gabriel.
18. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui contract de parteneriat public privat având ca obiect amplasarea pe domeniul public de bănci.
19. Diverse.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11