July 17, 2024

Si-a impartasit experienta de cascador de ocazie: “M-am rostogolit de 2 ori!”

Un sofer implicat in accidentul de vineri, din localitatea Corpadea, povesteste “cum a fost si ce l-a ajutat sa scape cu viata.”

Si-a impartasit experienta de a fi “cascador amator” pe grupul Info Trafic jud Cluj.

“Salutare tuturor! Cateva sfaturi scriu, dupa accidentul petrecut azi (11.10.19) inainte de Corpadea. Nu vorbesc de soferul vinovat, ca a depasit coloana si nu a avut loc sa se retraga in coloana, ca poate si eu de 50 de ori am evitat asemenea intamplari fara sa fac praf masina. Eu ma bucur, ca nu a existat lovitura frontala, soferul celalalt fiind din Piatra Neamt, asa macar a ajuns acasa. Ma bucur, ca a 2 masina langa masina mea era o ambulanta, si s-a oprit sa ma ajute, eu fiind constient, ma miscam, vorbeam cu el etc. Ce vreau sa spun mai important este, Centura de siguranta! M-am rostogolit de 2 ori!

1. O bucata din bancheta din spate a zburat prin geam.
2. Stingatorul din portbagaj, dupa ce “am aterizat” era sub picioarele mele.
3. O bucata de chinga, cu partea de fixare s-a agatat in parbrizul iesit din caroserie, care era tot in portbagaj!
4. Am 3 zgarieturi pe mana stanga, in afara de asta, nu simt nici-o durere!

Slava Domnului, ca arat mult mai bine, decat masina (mai mult ca probabil dauna totala). Multumesc pentru ajutorul ambulantei, si tuturor care m-au ajutat, intr-un fel sau altul! Dar va rog, in afara de faptul ca sa fiti/fim prudenti, atenti la drum, PUNE-TI CENTURA DE SIGURANTA, nu merita riscul!