May 18, 2024

Se pune de-o Adunare Publica in vederea rezolvarii traficului in Floresti

Un locuitor din Floresti, exasperat de cum nu prea se mai circula pe strazile comunei, a lansat pe Facebook invitatia organizarii unei “Adunari Publice in vederea rezolvarii traficului”.

blocaj 3

Adunarea ar urma sa aiba loc, sustine Traian Dur, initiatorul actiunii, sambata 2 aprilie, ora 10.00, in curtea Primariei.

“Acesta adunare Publica are ca scop organizarea cetatenilor de pe raza comunei in vederea gasirii solutiilor necesare rezolvarii problemei urgente, si anume traficul de pe raza comunei.”

  • https://www.facebook.com/events/583940245103109/ –

Conform art. 3 L60/1991:
“Nu trebuie declarate, in prealabil, adunarile publice al caror scop il constituie manifestarile cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale ori care se desfasoara in incinta sediilor ori imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. In cazul in care organizatorii unor astfel de adunari publice detin indicii sau date ca desfasurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori ar putea sa duca la manifestari violente, au obligatia sa solicite, din timp, primariilor si organelor locale ale politiei, sprijin de specialitate.”