Sat. Feb 4th, 2023

Se intampla in Cluj// Garajele de tabla vor fi demolate!

Toate garajele de tabla din Cluj-Napoca vor fi demolate, informeaza conducerea conducerea Primariei, prin vocea viceprimarului Dan Tarcea si citat de RadioCluj.ro.

Pana in acest an erau desfiintte doar garajele de pe parcelele unde urma să se construiască parkinguri, dar acum masura va fi extinsa pentru toate zonele Clujului.

Primele vizate sunt garajele din zonele bulevardului Nicolae Titulescu, cartier Gheorgheni, si strazii Parang din cartierul Manastur.

“Primele somații au fost date pe strada Brateș, acolo au și fost demolate garajele și s-au amenajat locuri de parcare. De asemenea, au mai fost trimise somații pe strada Parâng și au fost trimise somații pentru zonele de garaje adiacente bulevardului Titulescu.

Termenul de demolare a garajelor, pe zona Nicolae Titulescu, este 6 septembrie. Acolo sunt în jur de 800 de garaje, nu le putem demola pe toate, somații am trimis proprietarilor a 500 de garaje, pentru că doar acelea sunt libere de sarcini și terenul de sub ele aparține primăriei, astfel încât să putem face investiții pe el.

Sunt undeva la 10.000 de garaje în municipiul Cluj-Napoca. O să ne ia câțiva ani acest proces, pentru că trebuie să avem și capacitatea de a pune ceva în schimb. Sunt anumite garaje mai mari și din trei garaje se creează patru locuri de parcare sau din patru garaje, cinci locuri de parcare. Depinde foarte mult de dimensiunea garajelor, pentru că nu sunt standard. Sunt garaje de 2,5 metri lățime, sunt garaje de 3 metri lățime, sunt garaje 3 metri și jumătate lățime, dar, în cel mai rău caz, din patru garaje ies cinci locuri de parcare”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea pentru RadioCluj.ro.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11