July 20, 2024

Produs de Cluj la Floreşti, la a treia ediţie

 

Locuitorii comunei şi nu numai sunt aşteptaţi la a treia ediţie a Târgului Produs de Cluj, de 70 de producători şi artizani din judeţul Cluj, colaboratori tradiţionali ai Asociaţiei, precum şi de invitaţi speciali din judeţele învecinate.

Târgul va avea loc pe strada Eroilor, 23-25 iunie, pe terenul de lângă Profi.

Pe parcursul celor trei zile de manifestări, floreştenii şi clujenii vor putea admira şi achiziţiona produse alimentare, uleiuri presate la rece, miere de albine şi produse apicole, prăjituri, pâine şi ciocolată de casă, ceaiuri, vinuri, ţuică, turtă dulce, gemuri, sucuri şi siropuri naturale. Toate acestea sunt preparate după reţete autentice, păstrate cu sfinţenie în familiile producătorilor.

Artizanii vor expune costume din zona Transilvaniei, sculpturi în lemn, sticle decorative, produse din piele, articole realizate pe bază de lavandă, bijuterii lucrate de mână, ceramică, păpuşi şi alte jucării.

Cei mici sunt aşteptaţi cu numeroase surprize, de la parcul de distracţii, la spectacole de magie, dar şi un atelier educativ şi amuzant de sculptură în fructe şi legume. Zilnic, artişti clujeni consacraţi, precum şi tinere talente, vor încălzi atmosfera pe scena special amenajată.

Târgul de la Floreşti încheie sezonul de primăvară al deplasărilor caravanei în judeţul Cluj, viitoarele evenimente organizare de Asociaţia Produs de Cluj urmând să aibă loc, în perioada următoare, la Sibiu, respectiv Timişoara.