Thu. Dec 1st, 2022

Primarul Horia Sulea le reaminteste florestenilor sa-si achite taxa de salubritate. Restantele se ridica la 1 milion de euro!

In cadrul conferintei de presa pe care a sustinut-o in aceasta dimineata, cu ocazia prezentarii noului operator de ridicare a deseurilor menajere din Floresti, primarul Horia Sulea a tinut sa le transmita locuitorilor un mesaj transant, prin care sa le reaminteasca ca aproximativ jumatate dintre acestia nu si-au achitat taxa de salubritate.

Rau-platnicii vor primi somatii si apoi se va trece la executari silite. Restantele se ridica la aproximativ 5 milioane lei, aproximativ 1 milion de euro.

”Trebuie sa constientizam faptul ca este vorba de o colaborare tripartita: administratie – operator – oameni. In prezent sunt datorii la taxa de salubritate de 5 milioane de lei, bani pe care Primaria Floresti nu i-a încasat de la populatie, adica aproape 10% din veniturile atrase la bugetul local.

Nu am vrut sa acționez dur pana acum, dar cei de la executari silite vor trimite somatii celor care nu au plătit, iar apoi sumele vor fi recuperate. Nu pot accepta ca 10% din bugetul comunei să fie folosit pentru a compensa taxa neplătita. 5 milioane de lei reprezinta un milion de euro, bani cu care putem face multe în comuna”, a declarat edilul H.Sulea.

Vezi mai multe aici: https://www.floresti24.ro/video-si-text-conferinta-de-presa-primaria-floresti-prezentarea-noului-operator-de-salubritate-sc-rde-harghita-srl-sc-ave-bihor-srl/

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11