July 20, 2024

Primaria Floresti pune la dispozitia persoanelor afectate de inundatiile din 6 iulie o adresa de mail. Se vor acorda despagubiri!

Primarul Horia Sulea a decis crerea unei Comisii care sa inventarieze si sa analizeze pagubele produse de inundatiile din seara de 6 iulie datorate in primul rand unor defectiuni la nivelul lucrarilor de acoperire a Vaii Sanaslaului, strada Eroilor.

In acest sens, Primaria Floresti a deschis o adresă de email unde se aduna cererile pentru despagubirea celor care au fost afectati de inundatiile din 6 iulie.

Legat de neplacutele evenimente de ieri seara (06 iulie 2020) asa cum spuneam, s-a creat deja o Comisie care va inventaria si analiza pagubele produse de inundatiile datorate unor defecte ale lucrarilor de pe strada Eroilor.

Astept pe adresa de mail sprijinfinanciarinundatie6iulie@floresticluj.ro

O sesizare, date de identificare și orice fel de inscrisuri-acte doveditoare ale pagubei (foto, video, constatare paguba, raport ISU etc) pentru a putea demara procedurile de despagubire, Comuna Floresti urmand apoi a se indrepta impotriva proiectantului/executantului lucrarii”, a precizat primarul Horia Șulea.