Mon. Jan 30th, 2023

Primaria Floresti achizitioneaza aproape 400 de tablete pentru elevi

Conducerile unitatilor de invatamant Scoala Gimnaziala “Gheorghe Sincai” Floresti, Liceu “Dumitru Tautan” (n.red. scoala din cartierul Cetatea Fetei a primit satutul de liceu) si scoala Luna de Sus au prezentat Departamentului Economic din cadrul Primariei Floresti situatia elevilor care nu beneficiaza in acest moment de tehnologia necesara participarii la orele online.

 

ATENTIE!

In vara acestui an, Primaria Floresti a demarat un proiect de achizitionare a unui numar de aproximativ 1700 de tablete din bugetul local. Oferta a fost postata pe S.I.C.A.P. (ex-SEAP), dar dupa Alegerile Locale a fost retrasa!

Cine a dat ordinul de retragere???

Pana la definitivarea documentatiilor, aprobarea acestora si organizarea de licitatii/oferte (n.red. ne referim la fonduri europene), Primaria Floresti a decis sa aloce bani din fonduri proprii pentru alocarea de urgenta a unui numar de “aproape” 400 de tablete, dupa cum se exprima primarul B. Pivariu.

“Una dintre problemele importante pe care le întâmpinăm este faptul că există mulți copilași, care din păcate, nu au acces la actul educațional, transferat deja de o bună bucată de vreme în sistem online.
Vom achiziționa aproape 400 de tablete care să ajungă la copiii noștri, care în acest moment nu au deloc acces la cursurile online.
Aceasta este doar prima etapă. Am început demersurile pentru a achiziționa din fonduri europene tablete pentru toți școlarii floreșteni”, a declarat primarul Florestiului.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11