Thu. Dec 1st, 2022

Prima sedinta de C.L. Floresti din “epoca” Pivariu

Noul primar al Florestiului, Bogdan Nicolae Pivariu, a convocat pentru ziua de joi, 29 octombrie, orele 16.00, prima sedinta de Consiliu Local din legislatura 2020-2024.

Va reamintim, vineri, 23 octombrie, noul primar si consilierii locali au depus juramantul, iar viceprimar a fost ales Albert Zoltan (UDMR), asa cum anuntam cu cateva zile in urma, cu 12 voturi “pentru”, 6 impotriva si o abtinere.

Pe Ordinea de Zi a sedintei de C.L. Floresti sunt trecute un numar de 4 Proiecte de Hotarari, dintre care unul vine de la Cluj-Napoca, de la Emil Boc.

Este vorba despre aprobarea Studiului de prefezabilitate pentru obiectivul de investitii “Tren Metropolitan-Floresti-Cluj-Napoca-Baciu-Apahida-Jucu-Bontida – etapa I a sistemului de transport metropolitan rapid Cluj: magistrala I de Metrou si Tren Metropolitan.

Celelelate trei proiecte de hotarari sunt: “numirea reprezentantilor C.L. in consiliile de administratie din scolile si gradinitele din UAT Floresti”; “rectificarea bugetului local”; “aprobarea Regulamentului de inscriere, repartizare si departajare al copiilor in Cresa <<Cetatea Fetei>>”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11