Tue. Feb 7th, 2023

Floresti/ Petrecere intrerupta de Politie. Un chefliu a fost retinut dupa ce a agresat un politist. A primit si 30 de zile de arest!

Polițiștii au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o petrecere privată ce avea loc la Florești.

Localitatea este în scenariul roșu, datorită numărului ridicat al cazurilor de COVID-19, iar evenimentele private de acest tip au fost interzise timp de 14 zile.

La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, polițiștii au intervenit pe raza localității Florești, unde se afla în desfășurare un eveniment privat.

Forțele de ordine au întrerupt evenimentul, iar 8 persoane au fost sancționate contravențional conform Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 35.000 de lei.

Totodată, un tânăr de 27 de ani, din orașul Năsăud, care se afla la respectivul eveniment privat a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, după ce ar fi agresat fizic un polițist aflat la acea locație.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj Napoca, care a dispus punerea în miscare a acțiunii penale față de acesta.

În urma cercetărilor efectuate de către procuror, instanța a fost sesizată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă, astfel încât s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11