July 20, 2024

Preturile apartamentelor continua sa creasca, inclusiv in Floresti

Indicele Blitz a inregistrat in luna noiembrie valoarea de 1.129 euro/mp, stabilind un nou record pentru anul 2015. Fata de aceeasi luna a anului trecut, apartamentele de vanzare din Cluj s-au apreciat in medie cu 12,45%.

apartamente floresti 17

1.004 euro/mp- pretul mediu public al apartamentelor de vanzare din Cluj in noiembrie 2014!

Cele mai cautate apartamente raman in continuare cele cu 1 si 2 camere, unde raportul dintre cerere si oferta a dus pretul mediu peste 1.160 de euro/mp, cu mai mult de 20 de euro/mp fata de acum doua luni. Luand in calcul suprafata medie de 35 mp pentru apartamentele cu 1 camera si 50 mp, pentru cele cu 2 camere, rezulta ca in numai 2 luni acestea au “castigat” in medie 1.000 euro.

 

Topul cartierelor clujene este in continuare dominat de trio-ul Centru-Zorilor-Gheorgheni. Florestiul ramane la o distanta de aproximativ doua lungimi de Cluj, apartamentele din cea mai mare comuna din tara valorand si in luna noiembrie jumatate cat apartamentele din Cluj. Metrul patrat construit este evaluat la 615 euro!

Indicele Blitz este un instrument statistic imobiliar unic pe piata locala, care prezinta valoarea medie a preturilor publice exprimata in euro/mp, pentru apartamentele de vanzare din Cluj.

Indicele Blitz este un produs gratuit care completeaza oferta de materiale, aplicatii si instrumente pe care Blitz le ofera clientilor si partenerilor sai pentru ca acestia sa se familiarizeze cu termenii si tehnicile cu care opereaza piata imobiliara.

Pentru calculul indicelui au fost analizate doar oferte actualizate din baza de date Blitz.

sursa: http://blog.blitz-imobiliare.ro/