Sat. Jan 28th, 2023

Prefectul Clujului nu-si explica de ce Gherla si Dej au devenit focare de COVID-19. Zero cazuri in Floresti, pana la data de 1 Mai!

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean (foto dreapta), a participat la Dej la o sedinta cu primarul Costan Morar, managerul Spitalului Municipal Dej, Mihai Pandrea, si șeful Politiei Municipiului Dej, Alin Campean.

In ultima saptamana, in Dej si Gherla, numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a cunoscut o crestere alarmanta, fapt care a transformat cele doua orase in adevarate focare de infectie, transmiterea devenind comunitara.

Potrivit prefectului Mircea Abrudean, in Gherla există peste 30 de persoane confirmate, iar in zona Dejului numarul acestora este mult mai mare.

”Pot să spun în momentul de față că sunt două puncte fierbinți, Dejul și Gherla, dacă ne uităm pe harta județului la nivel de cazuri pozitive. Vedem și pe anchetele epidemiologice care se fac. Vorbim deja de o transmitere comunitară. Nu știu de ce sunt mai multe cazuri aici sau în Gherla”, a declarat prefectul la postul Radio Fir Dej, transmite Someşeanul.
P.S. Prefectul nu vrea sa ne spuna, de fapt, ca autoritatile locale din Dej, Gherla si din comunele vecine acestor doua orase nu au aplicat la “sange” masurile de izolare si carantina impuse persoanelor care au venit din strainatate. Aceasta este singura explicatie!

 

 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11